Bulanık idrar!

DivaSatanica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
1.440
290
173
40
Merhaba kızlar ,
Bir iki haftadır idrarım çoğu zaman bulanık.Çok önemsememiştim ama az önce araştırayım dedim.İdrar yolu enfeksiyonu bulanıklığın nedeniymiş.Ancak yanma yok.
Günlük suyumu da içiyorum 2 litre.Böyle bir durum yaşayan var mı?Yani sadece idrar bulanıklığı olupta enfeksiyon olduğunu öğrenen? Erken doğumdan korkuyorum çünkü.

Merhaba kızlar ,
Bir iki haftadır idrarım çoğu zaman bulanık.Çok önemsememiştim ama az önce araştırayım dedim.İdrar yolu enfeksiyonu bulanıklığın nedeniymiş.Ancak yanma yok.
Günlük suyumu da içiyorum 2 litre.Böyle bir durum yaşayan var mı?Yani sadece idrar bulanıklığı olupta enfeksiyon olduğunu öğrenen? Erken doğumdan korkuyorum çünkü.

cnm ben 8 hftalık hamileyim benm idrarda bulanık. baya bi test yapıld bana. doktor kristal fazla dedi ne demek bilmiorum ama hatta tahlildede bulanık yazıo. sadece bol bol su içmemi söledi. yani enfeksiyon faln demedi bana.

cnm ben 8 hftalık hamileyim benm idrarda bulanık. baya bi test yapıld bana. doktor kristal fazla dedi ne demek bilmiorum ama hatta tahlildede bulanık yazıo. sadece bol bol su içmemi söledi. yani enfeksiyon faln demedi bana.

Haftasonu hemen gittim doktora.Tahmin ettiğim gibi hafif enfeksiyon çıktı.Tek kullanımlık antibiyotik verdi.Şimdi düzeldi sorunum.
İhmal etmemek lazım.
Hemen yanma ve mide bulantısı var mı diye sordu.Bu belirtileri yaşayan varsa hemen doktoruna gitsin.Enfeksiyon tehlikeli.

Sen de tetikte ol mutlaka ihmal etme.Bana 12. haftada hafif enfeksiyon var demişti ama o zaman bulanık değildi idrarım.Demekki yatkınlık varmış.

Back
X