• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulantı hapı kullananlar bakabilir mi ?

sterlicya6

69kg dan 58 kg giden yol...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
844
1.082
313
İlk hamileliğimde aşırı bulantıdan dolayı doktor dramamine bulantı hapı vermişti. Ama kaçıncı ayda vermişti hatırlamıyorum. Şu anda 2. Hamileliğim aşırı bulantılar başladı. Su bile içemiyorum doğru düzhün. Bulantı hapı kullananlar yardımcı olanilir mi ?

Cnm banka doktorum premesiss bulantı ilacı vermişti aldığım halde kullanmadım zencefil çok iyi mide bulantısına ilaç kullanmamaya çalış

Canım ilkinde 9 ay kullanmak zorunda kaldım mecburiyeyten. Bundada dayanmaya calışıyorum ama mecbur kalırsam kullanıcam mecbur. zencefili bende duydum ama zararı olur mu ki ? Bide nasıl kullanıyosun zencefili

Şimdi internetten baktım günde 2 bardaktan fazlası düşüge sebeb olabilir diyo:KK43:

MERHABA ARKADAŞIM BENİMDE 12.HAFTAMA KADAR BULANTILARIM ÇOK OLDU AKŞAMA DOĞRU DAHADA ARTIYODU DOKTORLAR PEK İLAÇ VERMEK İSTEMİYOLAR BİZDE İÇMEK İSTEMİYORUZ ZATEN.BANA DOKTORUM EMETİUM ADINDA ZENCEFİL TABLETİ VERDİ CNM ŞİDDETLE ÖNERİYORUM SADECE ZENCEFİLDEN OLUŞAN BİR TABLET DOKTORUNA DANIŞ İSTERSEN ZENCEFİL GEBELİKTE GÜVENLİ

merhaba arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun..

benimde 2. hamileliğim :)

ilk hamileliğimde çok bulantım olmamıştı ama bu hamileliğimde çok bulantım oldu.. doktorum premesis verdi onu kullandım çok geçirmiyor..doktorum emedur diye bi ilaç var onuda kullanabilirsin dedi ama o dahada bulandırdı :(

ben premesise geri döndüm çünkü içinde çok vitamin var bebeğin gelişimi için en azından vitaminleri alırım diye..

zaten bulantıyı tamamen geçiren bi ilaç yok canım ya sadece biraz azaltıyor işte

Ben sonuna kadar kustum. Son ay azaldı ama yine arada oluyodu. Zofran zydis kullandım tavsiye ederim başka bişey geçirmedi bulantımı.
Doktoruna danış tabi önce.

Emedur isimli ilacı verdi bana da doktorum, araba tutmasına falan iyi geliyor ama normal bulantılar için denemedim henüz. Yemekten 1 saat önce aç karına içiliyor.

Back
X