- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sanırım o hafta az yedim. Şimdi yine eski kilomdayım.Bende hamileligimde 5 kilo kadar verdim ama cok bulantim oldugu icindi bulanti olmadan kilo vermek az yediginiz icin olabilir gene de dr bi danisin derim
Aynen öyle olmuş. Bulantı olmayonca endişelendim.Daha çok erken bir dönem.. o hafta Az kalori almış olabilirsiniz .. fazla hareketli olabilirsiniz. Zaten 8. Hafta kontrole gideceksiniz
Aslında bulantının olmasını istediğimden değil de bebek hala benimle değil mi acaba korkusundan. Yoksa böyle çok rahat.Ay canım jiç Endişelenme. Benimde midem bulanmadı. Bazen bulanıp kustuğumda seviniyordum bebeğim yaşıyor diye :) ve bayağı da zayıfladım.
Bebiş iyiyse bulantı olmasa da olur. Birkaç gün sonra kontrolüm var. Şişkinlik dışında pek bir belirtim yok . Benim ilk hamileliğimde bulantı 6. hafta başlamıştı. Bu hamilelik farklı olacak demek ki. Bir belirti olmayınca da insan korkuyor.Bulanti her hamilelikte olmaz ayrica benim iki hamileligimde 9 haftada basladi. Oyuzden birkac hafta sonra baslar
Bu akşam acile gittik maalesef. Kahverengi akıntı geldi . Dr Progestan verip dinlenmemi söyledi. Bu bebeğimi de kaybedeceğim diye çok korktum. Kalp sesini duyunca biraz rahatladım. İnşallah bir sıkıntı olmaz.Evet canım zaten bulantı olmasın.
Korkma. Şişkinlik çok oluyor :)
Çok teşekkür ederim .Gecmis olsun..
Çok teşekkürler.Korkma canım kısmet herşey dua et. Doktor eltim dedi ki bebek düşüyor çok kanaması oldu hani bebek düşüyor yapcak bişi yok dedi. Ama şuan maşallah 8 aylık :)
Canım bulantı olunca kız diyolar senin diğer hamileliklerinde kızın mı oldu oğlun mu bulantın çok sonra başlamış o yzden sordumBulanti her hamilelikte olmaz ayrica benim iki hamileligimde 9 haftada basladi. Oyuzden birkac hafta sonra baslar