Bulanti ve kusma olmasi mi gerek?

serem5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
741
45
98
İzmir
4haftalik hamileyim bulanti ve kusma yasamiyorum ama kokulara karsi hassasim tavuk kokusu duysam tiksiniyorum.ama hamilelerde olan bulanti ve kusma yasamayinca anormalim galiba diyoru
Herkes yasiyor mu bunu?

ben de, bazı günler, sabahları kahvaltı edinceye kadarki sürede olan hafif bulantıyı saymazsak, hiç yaşamadım...
herkesin hamileliği bir olmuyor kıyaslamayın ve içiniz rahat olsun lütfen..
sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı,kolay bir doğum diliyorum şimdiden...

Son düzenleme:
Cevabiniz icin tesekkurler annemde hic yasamamis acikcasi ozeniyorum ben boyle baskalarina.bende de azicik tiksinti ve sabah bulantim oluyor o kadar...

4haftalik hamileyim bulanti ve kusma yasamiyorum ama kokulara karsi hassasim tavuk kokusu duysam tiksiniyorum.ama hamilelerde olan bulanti ve kusma yasamayinca anormalim galiba diyoru
Herkes yasiyor mu bunu?

merhaba cnm her insanın bünyesi farklı oluyo her hamile kalanın bulantısı olmaz

Tesekkurler canim bazilarida bulantinin olmasi saglikli gebelik oldugunu belirtir diyor bende de sabah disinda o da hafif bulantim yok acaba bundan sonra mi olucak ki

canım hıc sıkma canını,bende hıc yaşaamadım maaşallahne bulantı öyle kusma falan,ne de başdönmesi,sadec akşamları cokk nadır modem kötü oldu ama hıc ögg demedim,
doktorumun dedıgıne görede bı sağlık problemım yok,yanı hanı saglıklı bebeklerde oluyormus muss ya,yok öyle bısey yanı,umarımda yaşamazsın zaten ben gönlumce yedım içtim

slm cnm benim eltimde de hiç bulantı da olmamış aşerme de olmamış çok sağlıklı bi oğlu var şimdi bulantının bebeğin sağlıginın iyi olmasıyla bi ilgisi yok cnm endişelenmene gerek yok

Cok sagolun kizlar icimi rahatlattiniz umarim benim bebegimde cok sagliklidir ama hangi hamile gorsem bulanti kusma vs var gerci benim henuz 4 haftalik annemde de olmamis zaten o yuzden rahatladim sagolun

canım içini ferah tut önce, çünkü bulantı kişiden kişye değişiyor . ben hiç bulantı, tiksinti yaşamadım desem yalan olmaz sadece ben kahvesiz duramam ne yapacam derken daha 4 haftalık bile değilken kahveden soğudum , tatsız geldi
ama kardeşim (ki aramızda sadece 15 gün vardı) nerdeyse 9 ay boyunca bulantı ve kusmalarla sorun yaşadı maalesef ( Allah herkese benimkisi gibi bir hamilelik geçirtsin diyorum
bu arada hamileliğiniz hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ...

Hiç ama hiç bir belirti yaşamadım canım.Sanki hamile değildim.Öyle güzel geçti ki.inşallah senin de öyle olur.

Amin canim guzel dilekleriniz icin tesekkurler...herkeste farkli oluyor galiba ama ben genelde oyle olur saniyordum umarim bende guzel saglikli bir hamilelik geciriri kizlar

Merhaba. Araniza yeni katildim. Buraya mi yazmaliydim bilmiyorum ama size danismam gerek. Lutfen yardimci olun. En son nisan 22de regl oldum. Adetime bir hafta 10 gun kadar var yani. Pembe lekelenme oldu ped konulucak seviyede bile degil ama cok hafif. Hamile miyimdir acaba. Lutfen yardim edin bana :44:

Konuyu görünce bende cevap yazmak istedim. Bende hamileliğimn 10. haftasındayım ve bendede mide bulantısı yok. bende korkup doktoruma sorduğumda doktorum bünyeyle alakalı bişey bu bebeğin sağlıksız olduğunu göstermez dedi.Allaha çok şükür mide bulantısı yaşamıyoruz ve bence bunun tadını çıkarmalıyız ben arkadaşlarımı görüyorum ve inanın halime şükrediyorum ama tabiki bebeklerimniz için mide bulantısı çekmek bile güzel olur onlar herşeye değer. Sizde kendinizi üzmeyin tadını çıkarın.

merhaba arkdaşlar ben de aranıza yeni katıldım bu gün itibarı ile 5 haftalık hamileyim fakat ben de de bulantı felan yok sadece çok koku alıyorum kalp atışları için 1 hafta sonra gidicez çok merak ediyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor ya boş sa vs. kalp atışlarını duyamazsak felan diye endişeleniyorum sizler de öyleydiniz.

merhaba arkdaşlar ben de aranıza yeni katıldım bu gün itibarı ile 5 haftalık hamileyim fakat ben de de bulantı felan yok sadece çok koku alıyorum kalp atışları için 1 hafta sonra gidicez çok merak ediyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor ya boş sa vs. kalp atışlarını duyamazsak felan diye endişeleniyorum sizler de mi öyleydiniz.?

Son düzenleme:

Öncelikle sizi tebrik ederim .Lütfen bu olumsuz düşünceleri bi kenara atın. Haklı olarak endişelisin anlıyorum ama öncelikle güzel dşünelim güzel şeyler olsun .Bende 11 haftalık hamileyim ve bebğimin kalp atışlarını ilk 7 . haftamızdaduyduk aklına güzel şeyler getir lütfen. Allah tüm hamileleri ve bebişlerini korusun isteyen herkese de sağlıklı bebekler nasip etsin size diyebiliceğim bu güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…