Bulantı yüzünden yemek yiyememek

_duygu_adem

Mucizem Beni Buldu ❤ Şükür Yaradana
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
158
89
98
Arkadaslar 4 bucuk aylik hamileyim bulantilar yuzunden hala dogru duzgun beslenemiyorum. Bebegim ac kaliyo vitaminsiz kaliyo diye cok strese giriyorum. Boyle bi durum yasayaniniz oldumu acaba.

endıselenme ac ve vıtamınsız kalmaz bebek annenın kanından beslenırmıs ılk aylarda bulantılarında yakında gever ınsallah

Ilk 3 ay annenin kanindan besleniyo diye duydum. 3 aydan sonra yediklerimizdrn besleniyomus. 4 bucuk ay oldu o yuzden endise ediyorum

Bende ilk 3 ay annenin kanından besleniyo diye biliyorum. Ilk trimesterden sonra yediklerimizden besleniyo seklinde duymustum. Doktoruna sor canim vitamin falan verir belki sana. Cunku normalde ilk 3 aydan sonra bulanti falan azalir diyolar

Arkadaslar 4 bucuk aylik hamileyim bulantilar yuzunden hala dogru duzgun beslenemiyorum. Bebegim ac kaliyo vitaminsiz kaliyo diye cok strese giriyorum. Boyle bi durum yasayaniniz oldumu acaba.
Bebeğin beslenemeyecek diye korkma ben çok istifra ettim 2 kez hastanede yattım aksine bebeğimin gelişimi bir hafta önden gidiyordu kimisinde hiç bulantı olmazken kimi gebeliklerde oluyor geçiyor ama sayılı gün değil mi Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin isteyen herkese

Ilk 3 ay annenin kanindan besleniyo diye duydum. 3 aydan sonra yediklerimizdrn besleniyomus. 4 bucuk ay oldu o yuzden endise ediyorum
Benim 15 haftanin sonunda bicak gibi kesilmisti bulantilarim. Ilk 3 ay basimi kaldiramadim, evdeki istisnasiz her sey kokuyordu, mutfagin yakinindan gecemedim. Cubuk kraker tek gidamdi, 4 kili vermistim. Sonrasinda gecti.
19uncu haftadasin sanirim uzun surmus senin bulantilarin, dokturuna bi danis bakalim extra takviye, ilac vs verir belki. Beslenemedigin icin strese girip uzulme

Bende ilk 3 ay annenin kanından besleniyo diye biliyorum. Ilk trimesterden sonra yediklerimizden besleniyo seklinde duymustum. Doktoruna sor canim vitamin falan verir belki sana. Cunku normalde ilk 3 aydan sonra bulanti falan azalir diyolar

Doktorum vitamin verdide onuda kullanamadim. Bulantilarimi cogaltti

Bende cok yattim hastanede. Ilk 3 ay pek sorun etmedimde simdi cok dusunur oldum.

Bende senin gibiydim. Ilk 3 ay yataktan kalkamadim. Lavaboya bile bayilarak gidiyodum. Hastanede yattim surekli serum tedavisi aldim. 7 kilo verdim. Eskisi gibi degilim cok sukur ama yinede bulantilarim bitmedi. Istahsizlik cok var. Yemek yemek bana iskence gibi geliyo. Bebegim icin yararli seyleei zoraki tuketmeye calisiyorum. Doktorum esktradan vitamin verdi ama oda bulantimi cogaltti birakmak zorunda kaldim.

Doktorum vitamin verdide onuda kullanamadim. Bulantilarimi cogaltti
Ben cok sorun olucagini sanmiyorum.
Azar azar ama sık yemeye çalış. En cok ne tetikliyo bulantini onlara dikkat et. Mesela benimkini kokular tetikliyo sabah mutfaga girmiyorum o yuzden kokuyo diye. Bi sonraki kontrolunde tekrar soylersin bebege zarari var mi diyede sorarsin ama korkma cok sıkıntı yasamazsinn

Insallah canim tesekkur ederim sorayim tekrar doktoruma. Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…