bulanti

humanistmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.913
4.393
83
kızlar selam:KK200:
bulantilariniz kacinci hafta basladi, kacinci hafta bitti? neler iyi geldi bulantiniza?:110:

Benimki 7. Hafta da başladı.Tuzlu şeyler iyi geliyor,çubuk kraker,galeta,beyaz leblebi gibi:)14.hafta da bulantım geçmişti.

Benm 7. Haftada başladı 13. Haftada baya bi azaldı. 18. Haftada tamamen bitti . Şimdi çok nadir oluyor ayda bir filn . İnsan hiç geçmeyecek sanıyor ama çok şükür geçiyor. Ben çubuk kraker yiyordum beyaz leblebi limonun üzerine tuz döküp yiyordum .

Benim 8 haftada basladi iki hafta kadar surdu sabah bas ucunda tuzlu kraker bulundur kalkmadan onlardan ye ve mideni ac birakma ac birakincada cok bulaniyor

5. haftada başladı hala devam ediyor şuan, iş yerinde inanılmaz zor oluyor. Sadece çubuk kraker yeyince rahatlıyorum ama oda bir süreliğine malesef.:-)

5. Haftada başladı daha yeni yeni geçiyor.. Ayva çabuk kraker ve beyaz leblebi iyi geliyordu.. Ayrıca doktorumun verdiği ilacımda iyi geldi..

Bana doktorum hiç bir şekilde ilaç vermiyor 10. haftaya kadar. Halbuki böyle baya zorluyor

Bana sadece hamilelere özel bulantı ilacı plan premesis verdi. İçinde de hamilelere özel diyor zaten. Başka türlü bulantı çekilecek gibi değik valla..

Benim 7haftalikken başladı hala sürüyor. Umarım en kısa zaman da geçer cok kötü dayanilmiyor.tuzlu birşeylerde yardımcı olmuyo bana malesef. Allah yardımcımız olsun

5 .haftamda başladı bu haftalar biraz daha iyiyim fakat 2 gündür de sabahları :kusmuk:larla başım dertte :(
bulantıya elma ayva kivi havuc muz inanılmaz iyi geliyor özellikle elma tavsiye ederim

5.haftada basladi.
Basladgi ilk gunden itibaren katlanarak kotulesti.
İstifra ettgmde rahatliyorm ben. Ama istifra edemiyorm sadece oguruyorm. Gebelikte icilebilen bilac ilac var onlar da fayda etmedi bana zaten.
Tavsiye edilen besinlerin de hic biri fayda etmiyor.
Krakerler, galeta, leblebi,elma ,ayva vs. Bos muhabbetler. Gebelik bulantisini hic bisey gecrmiyor.
Calismayanlar cok sansli. Evde yatp gun sayabilirsnz gecsn diye.
Su halde ders anlatmaya calisiyorum. Rezil olacagm sinifin onunde.
Sadece mide bulantisi da degl. Midemde agri ve inanilmaz bir sanci var.
Bulantim baslar baslamaz tasikardi oluyor ve tansiyonum dusuyor. 6ya 4u gordum.
Hastanede vurulan serum bile fayda etmiyor bana.
Hipermezesiz diyor doktor, yani gebelikte asiri siddetli mide bulantisi durumu.1000de 3 gorulen bir durum. Benm gebelgm cok zor geciyor. Psikolojim mahvolmus durumda

kızlar selam:KK200:
bulantilariniz kacinci hafta basladi, kacinci hafta bitti? neler iyi geldi bulantiniza?:110:
Beş buçuk haftalıkken başladı:anneadayı: hatta doğum günüm 5 kasıma denk gelmişti. 14-15. Haftalarda artık yeni yeni bitti sayılır. Ayva ve temiz hava dışında bana hepsi yalan oldu. Bide yatış tabii ohhh

5.haftada basladi.
Basladgi ilk gunden itibaren katlanarak kotulesti.
İstifra ettgmde rahatliyorm ben. Ama istifra edemiyorm sadece oguruyorm. Gebelikte icilebilen bilac ilac var onlar da fayda etmedi bana zaten.
Tavsiye edilen besinlerin de hic biri fayda etmiyor.
Krakerler, galeta, leblebi,elma ,ayva vs. Bos muhabbetler. Gebelik bulantisini hic bisey gecrmiyor.
Calismayanlar cok sansli. Evde yatp gun sayabilirsnz gecsn diye.
Su halde ders anlatmaya calisiyorum. Rezil olacagm sinifin onunde.
Sadece mide bulantisi da degl. Midemde agri ve inanilmaz bir sanci var.
Bulantim baslar baslamaz tasikardi oluyor ve tansiyonum dusuyor. 6ya 4u gordum.
Hastanede vurulan serum bile fayda etmiyor bana.
Hipermezesiz diyor doktor, yani gebelikte asiri siddetli mide bulantisi durumu.1000de 3 gorulen bir durum. Benm gebelgm cok zor geciyor. Psikolojim mahvolmus durumda
Çok haklısın çalışanlar için malesef durum rezillik. Bende kurumda erkeklerin yanında çok çekiniyorum. Herkes anladı zaten artık.

Back
X