BULANTILAR VE MİDE YANMASI

gulce35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
70
42
3
32
Hanimlar merhaba.
Biz bebeğimle 14.haftamiza girdik cok sukur.
İlk haftalarda hicbir sekilde bulanti kusma vs. yasamadim ama son 2 haftadir asiri derecede bulantilarim oluyor ve mide yanmasindan muzdaribim.
Doktorum her ikisi icin de ilac verdi ama ben yine de kimyasal birsey kullanmak istemiyorum.
Buna dogal bir cozum bulan var mi aranizda acaba ve bu bulantilarin ilk haftalarda olup bitmesi gerekmez mi?
Cevaplarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler..

Hanimlar merhaba.
Biz bebeğimle 14.haftamiza girdik cok sukur.
İlk haftalarda hicbir sekilde bulanti kusma vs. yasamadim ama son 2 haftadir asiri derecede bulantilarim oluyor ve mide yanmasindan muzdaribim.
Doktorum her ikisi icin de ilac verdi ama ben yine de kimyasal birsey kullanmak istemiyorum.
Buna dogal bir cozum bulan var mi aranizda acaba ve bu bulantilarin ilk haftalarda olup bitmesi gerekmez mi?
Cevaplarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler..
Her gebelik bir baska oluyor ondan kaynaklidir bence benim gun boyu bulanyim suruyor 5,gundur ben care bulamadim sabah yaa bulaninca cubukkraker cogu kiside ise yariyormus bende onun da bi faydasi yok dusununce bile midem bulaniyor :)

Evet haklisin bireysel farkliliklar olacaktir illaki ama bazen gercekten dayanilmaz bir hal aliyor mutfaga girmek falan ): hayirlisiyla sag salim kucagimiza alalim minnoslari insallah :)

Back
X