bulantılarım kesilince korkuyorum sorun mu var

tabiyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
438
1
46
Kırıkkale
kızlar selam. 7+2 hamıleyım. ıkı gun öncesıne kadar su bıle ıcemıyodum. 6. haftanın ılk gunu bı basladı. bır hafta boyunca nerdeyse ıkı kılo verdım. cok kusuyodum. ama dün kesıldı bulantılarım. iki gündür yemek yıyorum. önce sadece patates haslaması yıyodum. corba bıle ıcemıodum

şimdi endıselenıyorum. benım gıbı olan var mı kızlar. sorun mu var acaba. kımısı dıo bulantı bebegın ıı olması demek falan... acaba kalp atısları durdu mu dıe kendımı yıyorum.. gecen hafta da 1 gun gecmıstı. onda da korkmustum. sonrakı gun yıne baslamıstı.. ama şimdi.. rahatım şükürler olsun da eger bu sorundan kaynaklıysa ben razıyım yemekten kesılmeye kusmaya... tecrübesı olan yazsın noolur:((

kızlar selam. 7+2 hamıleyım. ıkı gun öncesıne kadar su bıle ıcemıyodum. 6. haftanın ılk gunu bı basladı. bır hafta boyunca nerdeyse ıkı kılo verdım. cok kusuyodum. ama dün kesıldı bulantılarım. iki gündür yemek yıyorum. önce sadece patates haslaması yıyodum. corba bıle ıcemıodum

şimdi endıselenıyorum. benım gıbı olan var mı kızlar. sorun mu var acaba. kımısı dıo bulantı bebegın ıı olması demek falan... acaba kalp atısları durdu mu dıe kendımı yıyorum.. gecen hafta da 1 gun gecmıstı. onda da korkmustum. sonrakı gun yıne baslamıstı.. ama şimdi.. rahatım şükürler olsun da eger bu sorundan kaynaklıysa ben razıyım yemekten kesılmeye kusmaya... tecrübesı olan yazsın noolur:((

merhaba canim gebeligin hayirli ugurlu olsun ins. bebegini sag saglim kucaginada alirsin.

canim bulantilar hic araliksiz olmuyorki, en azindan bende oyle olmustu. hani bir gun oluyor iki gun olmuyor...2 gun oluyor 1 gun olmuyor mesela...yani her gun olacak diye birsey yok. Rabbim o sira bize belkide mola veriyor. buarada gebelgini bulanti olmadan gecirip bebeklerini kucaklarina alanlar var canim..bulanti bebegin durumu hakkinda birsey demez..bulanti olmasinin iyi bir tarafi var tabii o da hamile oldugumuzu hatirlatir bize, bu sayede dikkat ederiz kendimize.

yani korkutmak istemem tabiki canım inş sağlıklıdır bebeğin ama biran önce dr gitmelisin çünki bende 2.5 ay önce 8 haftaık bebeğime hamileyken bebeğim rahmime düştüğü andan itibaren mide bulantısından duramıyodum hiç bişey yiyemedim sonra 8 haftalık olunca 3 gün içinde bıçak gibi kesildi bulantılarım tabii bi terslik var olduğunu anlayıp eşime ısrar ederek dr gittik ve kalbi durmuştu bebeğimin maalesef :(( dr zaten birden mide bulantısı geçmez yavaş yava azalır seninki belli etmiş demişti tabi seninkide böyle olacak diye bişey yok inşş da yoktur mesela ben yine hamileyim bu seferkinde hiç mide bulantım yok hamile gibi hissetmiyorum kendimi ALLAH korusun bebişlerimizi :))

mrh arkadaşlar ben 8+5 günlük hamileyim mide bulantısını geçtim onu kabulendim zaten ama çok sık nefesim daralıyor derin nefes almak için şekilden şekile giriyorum
hamileliğin sonlarında olur diyorlar ama ben daha başındayım ... bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

hiç mide bulantısı yaşamadım bence bebekle ilgisi yok, bebeğim de gayet sağlıklı çok şükür kilosu da yerinde, bulantıların geçsin ki rahat rahat yemek ye canım :) ama tabii doktora gitmende fayda var ne olur ne olmaz...

Öncelikle bebisin hayirli olsun Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah..
Benim ilk hamileligim ve bir gün bile mide bulantisi yasamadim..
Acaba bende bir terslik mi var diye takinti da yapmadim..
Cünkü erkeste ayni olacak diye birsey yok ayrica bulantilarin da 9 ay boyunca sürecek diye birsey de yok..
Beki de bulantilarinin sonu gelmistir icini ferah tut, iyi beslenmeye özen göster..
Yine de icim rahat olsun diyorsan Doktoruna bir görün derim ama ben inaniyorum ki hersey yolundadir.. :nazar:

Back
X