Doğuma Hazırlık Bulantılarınız ne zaman başlamıştı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Defalarca bulantı ilacı değiştirdim en son zofere geçtim o da 2 3 gün sonra etkisini tamamen kaybetti. 12inci haftaya yarın giriyorum ve pek umitli değilim şu sıralar geçeceğine. Korkudan hastaneye gidip serumda almıyorum covid yüzünden:KK43:
14 haftaya giricem aynı durumdayım hastaneye de gitmiyorum serum için dediğin gibi. Boğazım tahriş oluyo her kustuğumda, ev kokuyor, dilimde ilaç tadı,iştahsızlık yemek yiyememe :( bıktım gerçekten be zaman gecicek

14 haftaya giricem aynı durumdayım hastaneye de gitmiyorum serum için dediğin gibi. Boğazım tahriş oluyo her kustuğumda, ev kokuyor, dilimde ilaç tadı,iştahsızlık yemek yiyememe :KK43: bıktım gerçekten be zaman gecicek
Ben de büyün hafta öyleydim, ağlamaya başladım artık çok mutsuzum diye. Bugün ilaç aldım inşallah daha iyi olurum sizin de geçer bulantınız.

14 haftaya giricem aynı durumdayım hastaneye de gitmiyorum serum için dediğin gibi. Boğazım tahriş oluyo her kustuğumda, ev kokuyor, dilimde ilaç tadı,iştahsızlık yemek yiyememe :KK43: bıktım gerçekten be zaman gecicek
Serum aldim bir kac saat sonra yine bulanmaya basladi bu hormonlara vucut alismadan olmayacak sanirim 4. 5. Ayda da bu siddetle olmaz diye dusunuyorum umut ediyorum yoksa nasil bebek beslenir kilo alir hamileler

Back
X