Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir folio harici hic bir ilac kullanmiyorum bulanti icinde henüz bisey vermedi doktor valla evet cok zor geçiyor günlerim çalışamicak duruma geliyorum bazen Allah hepimizin yardımcısı olsun sen kaç haftalıksın nasıl geçiyor ?Canım malesef ilk üç böyle geçiyor Allah yardımcın olsun bu sekilde çalışmak çok zorlar. Bence bol bol su iç benim midemi ekşi ve tuzlu seyler yiyerek bastırıyodum hatta sürahiye limonlu su yapıp gün içinde biksç bardak içiyodum ondan. Kullandığın herhangi bi ilaç varmı belki onlarda etkiliyodur.ben progestan kullanıyorum oda cok kötü![]()
14 haftalığız biz canım cok şükür sıkıntılı günler bitti bizim için suan cok iyiyiz iştahımıda normale döndü biraz kasık ağrım var oda rahim hızla büyüdüğü içinmiş cok şükür bugün cinsiyeti de öğrendik erkek olucak Allah ın izniyle :)Hayir folio harici hic bir ilac kullanmiyorum bulanti icinde henüz bisey vermedi doktor valla evet cok zor geçiyor günlerim çalışamicak duruma geliyorum bazen Allah hepimizin yardımcısı olsun sen kaç haftalıksın nasıl geçiyor ?
Maşallah :) Allah sağlık sıhhat versin her ikinizede darısı başıma artik bende kız istiyorum ama erkek diye doğuyor içime bakalım ne çıkıcak sağlıklı olsunlarda :)14 haftalığız biz canım cok şükür sıkıntılı günler bitti bizim için suan cok iyiyiz iştahımıda normale döndü biraz kasık ağrım var oda rahim hızla büyüdüğü içinmiş cok şükür bugün cinsiyeti de öğrendik erkek olucak Allah ın izniyle :)
Amin canım inşallah atlatırsın sende biran önce gerçekten zor günlerdi ben calışmadığım halde evde baygınlık geçiriyodum resmen inşallah bikaç hafta sonra rahatlayacaksın :) üç aydan sonra gebeliğin balayı başlıyomuş öyle diyolar :)Maşallah :) Allah sağlık sıhhat versin her ikinizede darısı başıma artik bende kız istiyorum ama erkek diye doğuyor içime bakalım ne çıkıcak sağlıklı olsunlarda :)
Amin çok sağol inşallah :)Amin canım inşallah atlatırsın sende biran önce gerçekten zor günlerdi ben calışmadığım halde evde baygınlık geçiriyodum resmen inşallah bikaç hafta sonra rahatlayacaksın :) üç aydan sonra gebeliğin balayı başlıyomuş öyle diyolar :)
Merhaba hosgeldin Valla benim 4 cü haftada basladi ama seninde öyle mi olur bilmiyorum tam olarak allah yardımcın olsun.merhaba ben 6 haftalık hamileyim daha çok yeni. ilk bebeğimde çok bulanmıştım. kilo bile vermiştim ama hangi haftada bulantılarımın başladığını hatırlamıyorum. genelde bulantı olacak hangi haftada başlıyor kızlar?
Amin canım sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah. Benim daha bulantım başlamadı. Doktor olmayabilir de dedi. Ben ilk çocuğuma hamileyken çok bulantı yaşadım diyince her hamilelik başka bir hikâyedir her seferinde bulanacaksın diye bir şey yok dedi. Hayırlısı canım. Benim bulantılarıma beyaz leblebi iyi gelirdi. Dene istersen :)Merhaba hosgeldin Valla benim 4 cü haftada basladi ama seninde öyle mi olur bilmiyorum tam olarak allah yardımcın olsun.
Insallah olmaz o zaman canım ya gercekten zor ama beyaz leblebiyi denicim denemedigim bisey kalmadi zaten yarin kontrolüm var doktora söylicem bakalim bi cözüm söyler oda herhalde ve evet bende duydum ilkler ikinciler farkli oluyormus ama hep derler ikinci daha yaramaz olur :) yaşayıp görücez Allah Hayırlı evlatlar versin hepimize insallah :)Amin canım sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah. Benim daha bulantım başlamadı. Doktor olmayabilir de dedi. Ben ilk çocuğuma hamileyken çok bulantı yaşadım diyince her hamilelik başka bir hikâyedir her seferinde bulanacaksın diye bir şey yok dedi. Hayırlısı canım. Benim bulantılarıma beyaz leblebi iyi gelirdi. Dene istersen :)
İkinciler daha hareketli oluyor cidden. Bakalım yaşayıp görücez. Allah sağlık versin hepimize inşallah.Insallah olmaz o zaman canım ya gercekten zor ama beyaz leblebiyi denicim denemedigim bisey kalmadi zaten yarin kontrolüm var doktora söylicem bakalim bi cözüm söyler oda herhalde ve evet bende duydum ilkler ikinciler farkli oluyormus ama hep derler ikinci daha yaramaz olur :) yaşayıp görücez Allah Hayırlı evlatlar versin hepimize insallah :)
Insallahİkinciler daha hareketli oluyor cidden. Bakalım yaşayıp görücez. Allah sağlık versin hepimize inşallah.