Bulantılatım

yagmrmami

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
9
2
1
33
Merhaba arkadaşlar ben 9 haftalık hamileyim ve çalışan biriyim ama miğde bulantılarım ve halsizliklerim yüzünden çalışamıyorum beni çok engelliyor bana tavsiye edebiliceginiz birşeyler varmı daha ne kadar sürücektir bu yogunlukta lütfen bilginizi paylaşabilirmisiniz ?

Canım malesef ilk üç böyle geçiyor Allah yardımcın olsun bu sekilde çalışmak çok zorlar. Bence bol bol su iç benim midemi ekşi ve tuzlu seyler yiyerek bastırıyodum hatta sürahiye limonlu su yapıp gün içinde biksç bardak içiyodum ondan. Kullandığın herhangi bi ilaç varmı belki onlarda etkiliyodur.ben progestan kullanıyorum oda cok kötü

Merhaba kızlar 9+5 hamileyim mode bulantilarim yüzünden hiç bişey yiyemez oldum bugün doktora gitmek zorunda kaldim dramamine die bir hap verdi sabahları aç icicekmisim. Hiç bişey yiyemezken aç karnına bide hap ıcicem offf bu haptan kullanan var mı acaba

Hayir folio harici hic bir ilac kullanmiyorum bulanti icinde henüz bisey vermedi doktor valla evet cok zor geçiyor günlerim çalışamicak duruma geliyorum bazen Allah hepimizin yardımcısı olsun sen kaç haftalıksın nasıl geçiyor ?

14 haftalığız biz canım cok şükür sıkıntılı günler bitti bizim için suan cok iyiyiz iştahımıda normale döndü biraz kasık ağrım var oda rahim hızla büyüdüğü içinmiş cok şükür bugün cinsiyeti de öğrendik erkek olucak Allah ın izniyle :)

Maşallah :) Allah sağlık sıhhat versin her ikinizede darısı başıma artik bende kız istiyorum ama erkek diye doğuyor içime bakalım ne çıkıcak sağlıklı olsunlarda :)

merhaba ben 6 haftalık hamileyim daha çok yeni. ilk bebeğimde çok bulanmıştım. kilo bile vermiştim ama hangi haftada bulantılarımın başladığını hatırlamıyorum. genelde bulantı olacak hangi haftada başlıyor kızlar?

Maşallah :) Allah sağlık sıhhat versin her ikinizede darısı başıma artik bende kız istiyorum ama erkek diye doğuyor içime bakalım ne çıkıcak sağlıklı olsunlarda :)
Amin canım inşallah atlatırsın sende biran önce gerçekten zor günlerdi ben calışmadığım halde evde baygınlık geçiriyodum resmen inşallah bikaç hafta sonra rahatlayacaksın :) üç aydan sonra gebeliğin balayı başlıyomuş öyle diyolar :)

Amin çok sağol inşallah :)

Merhaba hosgeldin Valla benim 4 cü haftada basladi ama seninde öyle mi olur bilmiyorum tam olarak allah yardımcın olsun.

Merhaba hosgeldin Valla benim 4 cü haftada basladi ama seninde öyle mi olur bilmiyorum tam olarak allah yardımcın olsun.
Amin canım sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah. Benim daha bulantım başlamadı. Doktor olmayabilir de dedi. Ben ilk çocuğuma hamileyken çok bulantı yaşadım diyince her hamilelik başka bir hikâyedir her seferinde bulanacaksın diye bir şey yok dedi. Hayırlısı canım. Benim bulantılarıma beyaz leblebi iyi gelirdi. Dene istersen :)

Insallah olmaz o zaman canım ya gercekten zor ama beyaz leblebiyi denicim denemedigim bisey kalmadi zaten yarin kontrolüm var doktora söylicem bakalim bi cözüm söyler oda herhalde ve evet bende duydum ilkler ikinciler farkli oluyormus ama hep derler ikinci daha yaramaz olur :) yaşayıp görücez Allah Hayırlı evlatlar versin hepimize insallah :)

İkinciler daha hareketli oluyor cidden. Bakalım yaşayıp görücez. Allah sağlık versin hepimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…