Slm herkese,6+4hamileyim günlerdir gün boyu süren bulantılarım vardı hatta ilaç bile kullandım.bugün sabah bulantı oldu biraz sonrasi gelmedi. Bir sıkıntı olma ihtimali var mı sizce.var mi böyle aniden kesilen bulantı yaşayan?
Slm herkese,6+4hamileyim günlerdir gün boyu süren bulantılarım vardı hatta ilaç bile kullandım.bugün sabah bulantı oldu biraz sonrasi gelmedi. Bir sıkıntı olma ihtimali var mı sizce.var mi böyle aniden kesilen bulantı yaşayan?
Bulantı her hamilelikte mutlaka olması gereken bir şey değil. Belki önceki bulantılarınız psikolojikti. Çünkü genelde 8.haftadan sonra başlıyor gerçek bulantılar
Kesilir canım seni bi rahata iter sonra sen misin o rahata kavuşan der bir fırtına ile yeniden başlar bende dün çok iyiydim dedim bitti çok şükür ama bugün yine kötü 7.ci haftadan beri bi geliyo bi gidiyo rahat ol ferah tut içini arada bizde nefes alalım dimi
İlk hamileliğim sabahları ilk 1saat olur sonra devam etmezdi.ama bunda günlerdir perişanım birde dger çocuğa bakmak zorundayım bu halde.pskolojik olmadığına eminim. Ama haklısın devam edecek diye bir şart yok tabiki. Ama huzursuzlaniyor insanin içi işte:)cuma kontrol var günler geçmek bilmez artık.
Kesilir canım seni bi rahata iter sonra sen misin o rahata kavuşan der bir fırtına ile yeniden başlar bende dün çok iyiydim dedim bitti çok şükür ama bugün yine kötü 7.ci haftadan beri bi geliyo bi gidiyo rahat ol ferah tut içini arada bizde nefes alalım dimi
Ben çok rahat bir insandım ama hamileliğin ilk ayları gerçekten sonraları çok keyifli canım tüm belirtilerin gidiyo hareketlerini hissediyorsun ama içini rahat tut yolumuz daha çok uzun