- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
Ne terbiyesiz, ne pislik insanlar var ya.
Hayır bu cehalet, bilinçsizlik filan da değil. Kadın biliyor çocuğunun bulaşıcı hastalığı olduğunu, bulaştırmaması gerektiğini. "Yeğenime, kendi canıma bulaşmasın da, öteki çocuklardan bananee" demiş işte. Pislik yapmış, bile bile kötülük yapmış oradaki herkese. Böyle insanların toplum içinde rencide edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Madem bir de pişkin pişkin itiraf ediyor orada. Orada azarlanmalıydı o kadın, kızılmalıydı. Okudum bu arada, siz de cevap vermişsiniz kendisine.
Kadına şiddete karşıyım da arkadaş, şu kadını alıp evire çevire döveceksin. Al sümüklü bebeni otur evinde bir akşam da göbek atma. Utanmadı mı hamile kadınların arasına getirmeye sorumsuz !
Ben de bunun ciddi anlamda kötülük oldugunu dusunuyorum. Ozellikle o bebegi severken mudahale etmemesi gibi seyler aklima geldikce sinirleniyorum. Pazartesi ogrenirim haberleri benden sonra tepki veren olmus mu ya da cocuklardan rahatsizlanan var mi diye. Benimkinde su an bisey yok, bulasirsa 3. Günden sonra ortaya cikiyormus gerci ya bakicaz artik.