Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bend e 3 senedir hotpoint ariston kullanıyorum 5 programlı fazlasıyla işimi görüyor arçelik beko boschtan daha iyi demiştisatın aldığımız yerin yetkili satıcısı tanıdık olunca da güvendik pişman olmadık siemens in fırınını kullanıyorum maşallahı var çok memnunum :)
bend e 3 senedir hotpoint ariston kullanıyorum 5 programlı fazlasıyla işimi görüyor arçelik beko boschtan daha iyi demiştisatın aldığımız yerin yetkili satıcısı tanıdık olunca da güvendik pişman olmadık siemens in fırınını kullanıyorum maşallahı var çok memnunum :)
bende 6 programlı samsung var. ' sene önce 1099 a almıştık.Uzun yıllar kullanalım dedik ama 2 yıldır randıman vermedi maalesef..6 kere servis çağırdık. biz de artık alabilirsek onun parasını alıp ucuz bir şey alalım diyoruz kii benzer olay yaşarsak içimiz yanmasın :)