bulaşık makinası turşusu duydunuzmu hiç :))

Acaba bu icat nasıl çıktı ortaya!! Bulaşıkları yıkarken yanlışlıkla turşu kavanozunu da koydular.Bir de baktı ki 1ayda olan turşu 2 saatte sofraya gelmek için hazır.Çok yaratıcı insanlarımız var gerçekten:))Ama yine de tebrik etmek lazım.

kapağı kalı olarak konulduğunda patlar diye düşünüyorum,ama yinede dikkat edin kızlar ben cesaret edemem doğrusu

kapağı kapalı olarak konulduğunda patlar diye düşünüyorum,ama yinede dikkat edin kızlar ben cesaret edemem doğrusu:45:

Bende sırf bu konu için üye oldum bir arkadaşım bahsetmişti sonra dün annekaz da gördüm oluyormuş..
$bulaþýk-makinesinde-turþu.webp

Dün akşam merak edip yaptım küçük konservede ,makinadan çıkardığımda çok güzel görünüyordu daha açmadım umarım tadıda güzlel olmuştur beğenirsem hep öyle yapacam artık :)

Dün akşam merak edip yaptım küçük konservede ,makinadan çıkardığımda çok güzel görünüyordu daha açmadım umarım tadıda güzlel olmuştur beğenirsem hep öyle yapacam artık :)

çok ilginç cidden eğer güzel olmuşsa tadı yazarsan sevinirim hemen yapabilirim böylece

çok ilginç cidden eğer güzel olmuşsa tadı yazarsan sevinirim hemen yapabilirim böylece

tabikide yarın açıp bakacam tadına güzelse bilgilendiririm sizi, öyle sandığınız gibi kapağından açılma ,patlama flnda olmadı .. ben makineye bulaşık koymadan sadece turşuyu atıp çalıştırdımm..

Son düzenleme:
Hiç böyle birşey duymamıştım başlığı okuduğumda muzip birşey sandım ama gerçekten turşuymuş,çok ilginç.

Back
X