• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşık makinesi

renginar

Seviyorum uleyn :)
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
913
698
123
Arkadaşlar bulaşık makinemiz hiç yıkamıyor artık önceden idare ediyodu ama ne koysak lekeli pis çıkıyor resmen tekrar elde yıkama istiyor bulasıklar artık hiç koymuyoruz elde yıkamak ta zor oluyor... Makine temizleyicilerin nerdeyse hepsini denedim çıkardım filtresini de temizledim hala aynı... :KK51:
Markası Arçelik yeni makine alma durumu da yok şu an için ne yapabilirizo_O

garantisi doldu mu?
dolmadıysa muhakkak baktır ama illa ki tuttur alıp atölyeye götürsünler. orda komple içini açarlar. belki parçalarda sorun vardı veya besin maddesi sıkışmıştır vs.
pervaneleri filtretyi tabakaları temizlemişsindir zaten.
son olarak fairynin kapsüllerinden dene. ve de parlatıcı yerine sirke koy.
bunları muhtemelen yapmışsındır yine de olmuyorsa, bitiktir o.
ben yeni evlendiğimden beri çekiyorum. beko benimki de aynı fabrikadan çıkıyorlar.
beyaz eşya şans işi...

garantisi doldu mu?
dolmadıysa muhakkak baktır ama illa ki tuttur alıp atölyeye götürsünler. orda komple içini açarlar. belki parçalarda sorun vardı veya besin maddesi sıkışmıştır vs.
pervaneleri filtretyi tabakaları temizlemişsindir zaten.
son olarak fairynin kapsüllerinden dene. ve de parlatıcı yerine sirke koy.
bunları muhtemelen yapmışsındır yine de olmuyorsa, bitiktir o.
ben yeni evlendiğimden beri çekiyorum. beko benimki de aynı fabrikadan çıkıyorlar.
beyaz eşya şans işi...

Garantisi bitti maalesef herşeyi denedim ama dediğiniz gibi başka bi çözüm yolu bulamadım henüz... :KK12:

Back
X