• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bülent erol bahceci

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Meryem ayca

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
16
5
6
33
Merhaba arkadaslar,
Biz Eylül ayinda Bülent Erol Bahceci klinige gitmeyi düsünüyoruz.
Esim azosperm hastasi ve bildigimiz kadariyla testiste öncül sperm var yani bir evrede durakliyor. Size sorum Bülent Erol ne gibi bir tedavi uygular esimde ve memnun kalan varmi? Sonucta cikis saglayabilirmiyiz? Bu durumda olupta cikis saglayanlar oldumu?

Merhaba arkadaslar,
Biz Eylül ayinda Bülent Erol Bahceci klinige gitmeyi düsünüyoruz.
Esim azosperm hastasi ve bildigimiz kadariyla testiste öncül sperm var yani bir evrede durakliyor. Size sorum Bülent Erol ne gibi bir tedavi uygular esimde ve memnun kalan varmi? Sonucta cikis saglayabilirmiyiz? Bu durumda olupta cikis saglayanlar oldumu?

Merhaba canım. Eşimin doktoru bulent Erol bende güvenç beyde tedavideyim doktorları çok ilgili ve samimi ben çok sevdim ikisini de. Eşim de azospremi ameliyat olmuştu ama çok zor bulundu sperm 6 tane embriyo oluştu ikinci transferimi oldum şuan gün sayıyorum test için. İnşallah güzel haberler alırsınız alırız hep birlikte 🤲

Merhaba canım. Eşimin doktoru bulent Erol bende güvenç beyde tedavideyim doktorları çok ilgili ve samimi ben çok sevdim ikisini de. Eşim de azospremi ameliyat olmuştu ama çok zor bulundu sperm 6 tane embriyo oluştu ikinci transferimi oldum şuan gün sayıyorum test için. İnşallah güzel haberler alırsınız alırız hep birlikte 🤲
Geri kalan 5 taneyi dondurdunuz mu ? Ayy ne güzel inşallah sımsıkı tutunur size bebişiniz de pozitif alırsınız. Kaç ay tedavi oldu eşiniz ? Tedavi sonrası mı mikro tese yapıldı ? Neyden kaynaklı azosperm vardı ? Cidden çok mutlu edici haberler bunlar. Umutlarımı yeşertiyor :)

Merhaba,
Randevumuz 1.9, siz gittinizmi bu arada?

Evet canım gittik. Genetik testler ve horrmonal testler yapıldı orda. Dün gene gittik 3 aylık İlaç tedavisine başladık. 3 ay sonra tekrar gideceğiz. sperm testi vereceğiz. sperm çıkış duruma göre tekrar konuşulacak ne yapıcaz diye. inşallah çıkış olur bu 3 ayda.

Back
X