- 23 Mart 2024
- 386
- 117
- 23
- Konu Sahibi merakettiklerim123
-
Ben de 3 kez negatif aldım Pınar hoca ile. Adetimle beraber gideceğim Bülent hocaya. Siz transferinizi nerde olacaksınız?Merhaba ben de sizinle aynı şartlardayim. Erhan hocada tedavi oldum ama transferimiz henüz yapılmadı. 2 embriyo oluştu donduruldu. 3.kez yumurta toplama onerince Bülent hocaya gittim. İyi ki gitmişim özellikle psikolojik anlamda rahatlamış olarak çıktım. Önümüzdeki ay direkt transfer isteyeceğim , bekleme sureci istemiyorum yumurta toplayarak.
Bulent hoca transferini kışlada yaptır eğer sonuc negatif olursa gel tekrar yanıma dedi. Takviye ürünler vereceğim yumurta kaliten için 3-4 ay civarı kullanacaksın gebelik olmazsa tedavi düşünürüz dediMerhaba. Erhan hocada mı yumurta toplama yaptırdınız?
Ben de 3 kez negatif aldım Pınar hoca ile. Adetimle beraber gideceğim Bülent hocaya. Siz transferinizi nerde olacaksınız?
Evet Erhan hoca yumurta toplama yaptı iki kez. Transferden önce bi kez daha yapalım dedi ama ben artık sonucu görmek istiyorum. Bu adetimde transfer olmak istediğimi söyleyeceğimMerhaba. Erhan hocada mı yumurta toplama yaptırdınız?
Ben de 3 kez negatif aldım Pınar hoca ile. Adetimle beraber gideceğim Bülent hocaya. Siz transferinizi nerde olacaksınız?
Erhan hocada transfer olacaksınız o zaman? Transfer etmeme sebebi neydi?Evet Erhan hoca yumurta toplama yaptı iki kez. Transferden önce bi kez daha yapalım dedi ama ben artık sonucu görmek istiyorum. Bu adetimde transfer olmak istediğimi söyleyeceğim
3. Yumurta toplamayı önerdi ve Rahim dinlendirelim o arada dedi , diğer adetimde gelmemi istedi. Basit kistler oluşmuş sanırım bana direkt söylemedi ama hemşiresine Latince söylerken aklımda kaldı sonrasında baktım kist türeviymişErhan hocada transfer olacaksınız o zaman? Transfer etmeme sebebi neydi?
Bana yardımcı olurmusunuz hangı vitaminleri verdi size bulent hocaBulent hoca transferini kışlada yaptır eğer sonuc negatif olursa gel tekrar yanıma dedi. Takviye ürünler vereceğim yumurta kaliten için 3-4 ay civarı kullanacaksın gebelik olmazsa tedavi düşünürüz dedi
Pharma Supra Life, DHEA( günde 3 kez) eğer Amh düşükse,Bana yardımcı olurmusunuz hangı vitaminleri verdi size bulent hoca
Teşekkürler amh 3.50 üç buçuk dedilerPharma Supra Life, DHEA( günde 3 kez) eğer Amh düşükse,
Ucreti nasil alıyorlar acaba bulent hocada elden nakit kredi kartı ??Tekrar Bülent hocaya gitmedim o yüzden emin değilim ama bir süre önce arastirinca başka üyelerin yazdığını hatırlıyorum inanın net olarak aklımda yok
Merhaba bulent hoca da ödeme nasil oluyor acaba ve muayene ücreti ne kadar verdinizPharma Supra Life, DHEA( günde 3 kez) eğer Amh düşükse,
Merhaba, 6500 muayenesi, nakit öderseniz 6000.Merhaba bulent hoca da ödeme nasil oluyor acaba ve muayene ücreti ne kadar verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?