- 16 Kasım 2021
- 397
- -190
- 13
- 45
- Konu Sahibi Kupecicegi
Ben bülent tıraşta tedavi olmak istiyorum.istediği genetik testler neler.cok tutuyor mu? Genetik taramada hangi testleri istiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antalyada hangi doktora gittiniz acabaBende Bülent Traş’ta epey maduriyet yaşadım. Klinikten ziyade ticarethane gibi. Ben genetik taramaya yolladım. Bana sağlıksız diye transfer etmediler. Hala beni arayıp anti aging yapalım dediler. Sanki darphaneyiz, para basıyoruz. Daha sonra Antalya’da genetik tarama yaptırmadan transfer ettirdim. Çok şükür sağlıklı bir kızım oldu.
Antalya Ivf Murat Berkkanoğlu. Rabbim ayağına taş değdirmesinAntalyada hangi doktora gittiniz acaba
Sizin problem neydi ?Antalya Ivf Murat Berkkanoğlu. Rabbim ayağına taş değdirmesinbana 5. Tüp bebek Denememde 42 yaşında hamilelik sevinci yaşattı.
Onların dediğine göre yaşımdan dolayı embriyolarım kalitesizmiş. Genetikten sağlıksız geliyormuş.Sizin problem neydi ?
Bahsettiğiniz ekstra ücreti bende ödedim normalde 14 bin demişlerdi ekstre 10 bin daha ödedim sırf bülent bey ilgilensin diye fakat her muayenemde farklı yorunlar yaptı resmen para tuzağı bir hafta önce prp ye bile gerek yok derken bir anda kök hücre tedavisi lazım deyip tekrar 27 bin civarı bi para talep ettilerBir arkadaşım orada ikizlere sahip oldu ama kendisi oldukça zengin. Paran varsa yüksek perdeden ödeme yapıyorsan her muayenede bülent bey giriyormuş. Bunun için ekstra ücret ödeniyormuş .standart hastalar sadece ilk muayenede görüyormuş. Çok övdü.ilgi alaka görmüş ama maalesef ben aynı şartlara sahip değilim. Galiba vazgeçeceğim.
Yolmaya odaklanmislar demek kiBahsettiğiniz ekstra ücreti bende ödedim normalde 14 bin demişlerdi ekstre 10 bin daha ödedim sırf bülent bey ilgilensin diye fakat her muayenemde farklı yorunlar yaptı resmen para tuzağı bir hafta önce prp ye bile gerek yok derken bir anda kök hücre tedavisi lazım deyip tekrar 27 bin civarı bi para talep ettiler
Orda yiğit bey var bende bülent beyi 1 sefer gördüm ilk muayenede çağlar bey baktı sonra bülent bey gelip çağlar beyin yazdığı ilaçları he he deyip gitti. Zaten ondan çok bir beklentim yoktu. Prp işlemini de yiğit bey yaptı 2 doktor da çok kibar ve ilgililerdi. Extra bülent bey ilgilensin diye para vermek boşuna bence. Siz vazgeçmeyin yine de.ben her seferinde başka doktor mu görecek beni ben öyle istemem dedim geldiğinizde su doktoru istiyorum deyin dediler. Size de tavsiyem çağlar bey yada yiğit bey. Ben 2sinden de memnun kaldım özellikle yiğit bey. Prp sonrası anestezi çok etkiledi kaç kez gelip gitti nasıl oldun dedi sürekli kendisi kontrol etti.Bir arkadaşım orada ikizlere sahip oldu ama kendisi oldukça zengin. Paran varsa yüksek perdeden ödeme yapıyorsan her muayenede bülent bey giriyormuş. Bunun için ekstra ücret ödeniyormuş .standart hastalar sadece ilk muayenede görüyormuş. Çok övdü.ilgi alaka görmüş ama maalesef ben aynı şartlara sahip değilim. Galiba vazgeçeceğim.
Prp anesteziyle mi oluyorOrda yiğit bey var bende bülent beyi 1 sefer gördüm ilk muayenede çağlar bey baktı sonra bülent bey gelip çağlar beyin yazdığı ilaçları he he deyip gitti. Zaten ondan çok bir beklentim yoktu. Prp işlemini de yiğit bey yaptı 2 doktor da çok kibar ve ilgililerdi. Extra bülent bey ilgilensin diye para vermek boşuna bence. Siz vazgeçmeyin yine de.ben her seferinde başka doktor mu görecek beni ben öyle istemem dedim geldiğinizde su doktoru istiyorum deyin dediler. Size de tavsiyem çağlar bey yada yiğit bey. Ben 2sinden de memnun kaldım özellikle yiğit bey. Prp sonrası anestezi çok etkiledi kaç kez gelip gitti nasıl oldun dedi sürekli kendisi kontrol etti.
Evet 15dk lik işlem ama genel tam anestezi diyemeyiz. Sedasyon ile uyutma desek daha doğru derin uyku yaniPrp anesteziyle mi oluyor
Nerde aldınız pozitifiİyi akşamlar. Bende ilk muayeneye gittim. Konuşması bana gerek olmamasına rağmen bir sürü test söylemesi ve bu testleri kendi istediği yerde yapmamı tembihledi. Eşimde bende o kadar negatif elektrik aldık ki o an vazgeçtik kendisinden. İyi ki o adama devam etmemişim diyorum. Tek katkısı İstanbula gidip adaları gezmem oldu.
Karar sizin ama bu süreçte çok araştırıp iyi doktor bulmak gerek çünkü çoğu para tuzağı.
Çok şükür ben ancsk 8.denememde pozitif gördüm, şuan ki doktorum dan Allah razı olsun negatif alsam bile başımın taci.
İnşallah iyi bir hast ve doktor bulursun ve uğraşmadan çocuk sahibi olursun![]()
Ankara Bahçeci Tüp bebek merkezinde Berfu hocayla onların ilk denemesinde aldıkNerde aldınız pozitifi
Ben Bülent traşta tedavi olmadım ama benim de 3 embriyomun 3 ü de sağlıksız geldi psikolojik olarak çok yıprandım size artık genetik olmadan deneyemeyiz diyor doktorlar size de böyle bişey demişler miydi eşimde ben de genetik olarak sağlıklıyızBende Bülent Traş’ta epey maduriyet yaşadım. Klinikten ziyade ticarethane gibi. Ben genetik taramaya yolladım. Bana sağlıksız diye transfer etmediler. Hala beni arayıp anti aging yapalım dediler. Sanki darphaneyiz, para basıyoruz. Daha sonra Antalya’da genetik tarama yaptırmadan transfer ettirdim. Çok şükür sağlıklı bir kızım oldu.
Genetik olarak sağlıksız gelen embriyo tutunmazmış zaten. Ola ki bebekte genetik bir problem olursa da hamileliğin 10. Haftasında Fetal Dna testi için kanınızı alıyorlar, yurtdışına yolluyorlar.Ben Bülent traşta tedavi olmadım ama benim de 3 embriyomun 3 ü de sağlıksız geldi psikolojik olarak çok yıprandım size artık genetik olmadan deneyemeyiz diyor doktorlar size de böyle bişey demişler miydi eşimde ben de genetik olarak sağlıklıyız
Ben 30 yaşındayım yumurtalarım az keşke gelip muayene olabilsem ama ben Ankara’dayımGenetik olarak sağlıksız gelen embriyo tutunmazmış zaten. Ola ki bebekte genetik bir problem olursa da hamileliğin 10. Haftasında Fetal Dna testi için kanınızı alıyorlar, yurtdışına yolluyorlar.
Siz isterseniz benim Antalya’daki doktoruma muayene olun. Benim doktorumun tek kriteri 45 yaş sınırı. Üzerindeki hastayı kabul etmiyor.