BÜLENT TIRAŞ MI YASEMIN ÇEKMEZ MI ARKADASLAR HELP

eyvaaa3

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
120
50
13
26
İlk kez bu tedaviye baslayacak birine öneriz ne olurdu tecrubeli arkadaslar yardimci olur musunuz?

Yasemin çekmezin çok yüksek doz ilaç verdiğini duydum, ağır tedavi uyguluyormuş genelde ikiz yapıyor, bülent beyinde iyi kötü yorumları var gidip görüştünüz mü?

Hayır cok kararsizim bahceciyi öner bir tanidigim ama 9. Denemede gebe kalabilmis

Bahçeci çok kalabalık ama başarı oranları yüksek, doktorlar ilgisiz çok ilgi beklemem derseniz sadece sonuç olsun derseniz düşünebilirsiniz

Ben bahçeci ile de görüştüm yasemin hanımla da görüştüm sonrasında bülent traş‘ın ekibi olan Acıbadem Maslak’ta karar kıldım

Evet herkese
Tüp bebek fiyatları yakın sadece hocanın tercihine göre ilaç dozu dolayısıyla fiyat değişiyor
Çünkü ben geçen ay denedim ilaç fiyatları tüp bebekten yüksekti ilaç fiyatları çok arttı

yüksek doz kullanan doktorlar var onu iyi ayırt etmek lazım, kendilerini garantiye alıyorlar ama hem beden yoruluyor hemde masraf artıyor

Bülent tırastan randevu aldim ama sonrasinda yorumlari okudukca fikrim diger doktor ve hastanelere kayiyor iyice karisti valla

Bülent tırastan randevu aldim ama sonrasinda yorumlari okudukca fikrim diger doktor ve hastanelere kayiyor iyice karisti valla
Sizin içinize sineni yapın insanlar pozitif alırsa doktoru göklere çıkarıyor negatif alırsa düşman oluyor, herkesin durumu farklı iç sesinizi dinleyin

Evet herkese

yüksek doz kullanan doktorlar var onu iyi ayırt etmek lazım, kendilerini garantiye alıyorlar ama hem beden yoruluyor hemde masraf artıyor
Merhaba yasemin hocam yüksek doz doktoru değil bilginiz olsun biz önce aşılama yaptık Ben pcoslu olduğum için çok sayıda yumurtam büyüdüğü buda çoğul gebelik riskini arttırdığı için ya aşılama iptal olacaktı yada tüp bebek yapacaktık tüp bebeğe döndük ve çok hazırlıksız yakalandım maddi anlamda yasemin hoca bana ilaç bile hediye etti bu konuda elimden geldigincede bana masraf cikartmadim ki işinde çok disiplinli bir doktor Ben ondan razıyım allahta ondan razı olsun insAllah🤲🏻💐

Back
X