Bulgaristan konsolosluğuna da sorabilirsin canım. Daha sağlam bilgiler vereceklerdir.
yeşil vize için kaç yıl çalışmış olmak gerekiyor kamuda?Ben de bulgaristana'a gezmeye gitmek istiyorum..B,ir de balkan ülkeleri vizesiz değilmiydi?
aileniz 'üst düzey memur'sa evet yeşil pasaportsunuz...ANCAK okulunuz bitmişse, 25 yaşınız dolmasa bile bordo pasaporta tabiisiniz. ben de daha 4 gün önce yeşil pasaportuma veda edip bordoya geçtim malesef okul bittiği içinsiz yeşilseniz, bu durumda vizesiz girip çıkabilirsiniz ben daha önce rahatca girip çıkmıştım bulgaristana. eğer borda pasaportsanız, sofya'da otel rezervasyonu ( göstermelik) , uçak bileti rezervasyonu, banka hesabı vs. diğer evraklar ile birlikte konsolosluğa yollamanız gerek.
yeşil vize için kaç yıl çalışmış olmak gerekiyor kamuda?Ben de bulgaristana'a gezmeye gitmek istiyorum..B,ir de balkan ülkeleri vizesiz değilmiydi?
Ayyy çok teşekkür ederim yaa sonunda deneyimi olan biri cevap verdiBabamın da yeşil pasaportu vardı diye hatırlıyorum... Okulum devam ediyor Şimdi ben konsere gideceğim öyle kalma falan yok hiçbir şey gerekmeden binip otobüse girebiliyor muyum bulgaristana .... Cevaplarsan çok ama çok sevinrim....
evet otobüste sınırda bi alırlar pasaportunu kontrol amaçlı ondan sonra girersin ama giriş harcı vs. onlar olabilir bu konuda emin değilim uçakla girip çıktığım için otobüs deneyimim olmadı googleda bir araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?