bulgaristan göçmeni arkadaşlar yardım!!!!

nudy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
43
0
0
İstanbul
slm kızlar. 2 günden beri aklıma bir kuşku düştü.bir arkadaşımla laf arasında konuşurken eşimin nereli olduğunu sordu.bende eşim bulgaristan şumen deliorman bohçacılar köyünden dedim. arkadaşım bana eşimin çingene olabileceğini benden bunu sakladığını söyledi. bende zannetmiyorum öyle olsa bana söylerdi dedim. yanlış anlaşılmasın kesinlikle ırkçılık yapmıyorum çingenelere karşıda değilim. fakat böyle bir şey varsa eşim benden sakladıysa çok üzülürüm. sizce böyle birşey mümkün mü? buralarada hep çingeneler mi ikamet ediyor?

benım erkek arkadasımda shumen li aman çingene degil ama çingenin çok oldugunu söylemişti laf arasında...

slm kızlar. 2 günden beri aklıma bir kuşku düştü.bir arkadaşımla laf arasında konuşurken eşimin nereli olduğunu sordu.bende eşim bulgaristan şumen deliorman bohçacılar köyünden dedim. arkadaşım bana eşimin çingene olabileceğini benden bunu sakladığını söyledi. bende zannetmiyorum öyle olsa bana söylerdi dedim. yanlış anlaşılmasın kesinlikle ırkçılık yapmıyorum çingenelere karşıda değilim. fakat böyle bir şey varsa eşim benden sakladıysa çok üzülürüm. sizce böyle birşey mümkün mü? buralarada hep çingeneler mi ikamet ediyor?

Evlimisiniz siz actiginiz konuda sevgiliniz zoraki birlikte oldu yazmissiniz?

Kesinlikle korkuya kapılmana gerek yok. Bulgaristanda çingene nüfusun fazla olduğu doğru fakat Türk olanların sayısı da oldukça fazladır. Ayrıca eşinin ailesine ve cevresindekilere bakarak ayırt edebilirdin. şimdiye kadar kuşku duymadiysan boşa telaş etme derim. Sevgiler..

Back
X