- Konu Sahibi muserliebrar
Suan bulundugumuz otele suana kadar her geldiginizde zor gunler gecirdim simdi gayet iyiyken geldik ama sanki bisiler olcak yine oyle hissediyorum burdan nefret ediyorum nasil asabilirim bunu
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan bulundugumuz otele suana kadar her geldiginizde zor gunler gecirdim simdi gayet iyiyken geldik ama sanki bisiler olcak yine oyle hissediyorum burdan nefret ediyorum nasil asabilirim bunu(
kaç yıldır bu siteye üyeyim senin kadar hızlı konu açan görmedim daha 2 aylık üyesinhepside diş kavuğunu doldurmicak şeyler ama yaşın itibariyle normal diyelim
![]()
Suan bulundugumuz otele suana kadar her geldiginizde zor gunler gecirdim simdi gayet iyiyken geldik ama sanki bisiler olcak yine oyle hissediyorum burdan nefret ediyorum nasil asabilirim bunu(
ne yapmamızı istiyorsun tam olarak ?
eşinle mi konuşalım
yoksa otel yönetimi ile mi ?
hey allahım buraya yazınca rahatladın mı peki ?
Arkadaş 15 yaşındaymış daha kız![]()