bulundugumuz otelden nefret ediyoruum :((

muserliebrar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
108
0
46
İstanbul
Suan bulundugumuz otele suana kadar her geldiginizde zor gunler gecirdim simdi gayet iyiyken geldik ama sanki bisiler olcak yine oyle hissediyorum burdan nefret ediyorum nasil asabilirim bunu :((

töbe yaaa
yakında odamda sinek var ne yapmalıyım yardıııımmmm diye konu açan olursada şaşmam
gitmeyin o zaman otele nefret ediyorsanız

Suan bulundugumuz otele suana kadar her geldiginizde zor gunler gecirdim simdi gayet iyiyken geldik ama sanki bisiler olcak yine oyle hissediyorum burdan nefret ediyorum nasil asabilirim bunu :((

iş hayatı, betoların arasında sabah 9 akşam 6 çalışan ve bunalmış biri olarak diyorumki keşke ben de hiç sevmediğim bir otelde olsaydım ama dışarıda harika bir deniz olsaydı da akşam güneş batana kadar o denizden çıkmasaydım yemek yiyip uyamak için de otel kapkapra otel olsun farketmez benim için gelir kıvrılırım bi köşeciğe.. :D samimi söylüyorummmm....

Ergenlik dönemisindesin bu tür olaylar normal,ama artık senin konularına cevap vermekle zorlanıyoruz konularını tek bir başlık altında topla oradan cevap verelim her olay için ayrı ayrı konu açınca bizde zorlanıyor hangisine cevap yazsak diye ayrıca tatilin tadını çıkar kıymetini bil herkes tatile çıkamıyor çalışmak zorunda kalanlar var.

kaç yıldır bu siteye üyeyim senin kadar hızlı konu açan görmedim daha 2 aylık üyesin :ssz: hepside diş kavuğunu doldurmicak şeyler ama yaşın itibariyle normal diyelim :51:

eski açtığın konularıda baz alarak yazıyorum
içinde bulunduğun psikolojik skıntılardan kurtulmak için mutlaka bir hekime görünmelisin
normal değil öyle durup dururken olumsuz hislere kapılman
bir ablan olarak tavsiyem dr git

Hemen çık otelden!! Çık çık bi dakka durma! Kötü şeyler olacak aslında orası korku oteli!!!
Töbe töbee....

kızlarrr arkadaş gününü gün ediyor valla bizede verdi ara gazı
biz burda yazıp duralım arkadaş tatil yapmakla başı dertte
:52:
bence arkadaş burayı face fln sandı
başlık atıp kaçıyor bizde durmayalım yorum yazalım
:36:

nasıl aşabilirsinnn ımm ımmmmm
yıktır yavrum otelii temiz iş kökten hallet
:33:

Kendinizi odanıza kapatın
yemeyin içmeyin oteli protesto edin :27::1:
havuzun dibine kadar dalıp nefesini tutun :33:

Otelin tam önünde durun ve beni yenemeyeceksin
sana yenilmeyeceğim diye var gücünüzle haykırın :52:
Bu şekilde sıkıntılarınızı aşabilirsiniz :31::1:

otelde kalmak zorunda değilsenız okadar şikayetçiysenız adres verınde yakın olanlar gelsın değerlendırsın sızde mıs gıbı evınıze dönun

Back
X