- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.397
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
Merhaba KK'nın güzel kadınları,yeni üyeyim.Benim bir sıkıntım var,paylaşırsam rahatlayacağım.Ben 21 yaşındayım,üniversite öğencisiyim.İnternet üzerinden biriyle tanıştım ve etkilendim ya da etkilendiğimi sanıyorum şu an.Kendisi doğuda görev yapıyor,özel harekatta görevli.Yurtta büyümüş.Seviyor gibiyim onu en azından benim için gerçekten değerli.O beni hiç görmedi,geleyim buluşalım falan diyor ama ben korkuyorum ya beni beğenmeze falan diye.Kendimi güzel bulduğum zamanlar oldu ama az.Korkuyorum bu yüzden.Bir de biz konuşurken benimle ilgili hiçbir şeyi merak edip sormadı.Hatta ben ona kızınca sormaya başlamıştı.Benden sürekli fotoğraf isterdi.Ben de atmadım.İstedim ki benim düşüncelerimi,ailemi vb.şeyleri sorsun,öğrensin önce ama o fotoğraf istemekle yetindi sadece.Ona karşı farklı bir şefkat duygum var,bir şey olursa ona mezarında ağlayacak bir annesi bile yok diye düşünüyorum.Mesela benim mesajıma biraz geç cevap versin kötü hissediyorum kendimi.Sanki beni umursamıyormuş gibi geliyor.Sizce ne yapmalıyım?Onunla buluşmalı mı yoksa bitirmeli miyim?