Buluşma isteği

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.397
133
28
Merhaba KK'nın güzel kadınları,yeni üyeyim.Benim bir sıkıntım var,paylaşırsam rahatlayacağım.Ben 21 yaşındayım,üniversite öğencisiyim.İnternet üzerinden biriyle tanıştım ve etkilendim ya da etkilendiğimi sanıyorum şu an.Kendisi doğuda görev yapıyor,özel harekatta görevli.Yurtta büyümüş.Seviyor gibiyim onu en azından benim için gerçekten değerli.O beni hiç görmedi,geleyim buluşalım falan diyor ama ben korkuyorum ya beni beğenmeze falan diye.Kendimi güzel bulduğum zamanlar oldu ama az.Korkuyorum bu yüzden.Bir de biz konuşurken benimle ilgili hiçbir şeyi merak edip sormadı.Hatta ben ona kızınca sormaya başlamıştı.Benden sürekli fotoğraf isterdi.Ben de atmadım.İstedim ki benim düşüncelerimi,ailemi vb.şeyleri sorsun,öğrensin önce ama o fotoğraf istemekle yetindi sadece.Ona karşı farklı bir şefkat duygum var,bir şey olursa ona mezarında ağlayacak bir annesi bile yok diye düşünüyorum.Mesela benim mesajıma biraz geç cevap versin kötü hissediyorum kendimi.Sanki beni umursamıyormuş gibi geliyor.Sizce ne yapmalıyım?Onunla buluşmalı mı yoksa bitirmeli miyim?

Kaç :/
Özel harekat diyorsun psikolojisi nasıl
Neden fotoğraf isteyip duruyor öyle bi ortamda ne mana ne yapcak fotoğrafınla
Ailesi olmadıgına eminmisin
Görmemişsin etmemişsin nasıl seviyorsun

neden kaçsın yahu, doktorlara da neşterle karın deşiyorlar psikolojisi ne durumdadır mı diyelim anlamadım? benım yakınım da bu görevde lğtfen yanlış konusmayalım. kendıne güven canım, birşeyler hissediyorsan buluş. ama bence hissediyorsun,şefkat duygun oluşmuş :)

neden kaçsın yahu, doktorlara da neşterle karın deşiyorlar psikolojisi ne durumdadır mı diyelim anlamadım? benım yakınım da bu görevde lğtfen yanlış konusmayalım. kendıne güven canım, birşeyler hissediyorsan buluş. ama bence hissediyorsun,şefkat duygun oluşmuş :)
İnternetten tanısmıslar ve yazdıklarına göre kızı hiç görmemiş ? Fotoğrafını bile..
Hiç görmedigi biriyle bulusmak istiyor normal mi bu sizce?
Kızımız anlattıgı kadarıyla fotoğraf görmüş canlı görmemiş ve seviyorum diyor bu normal mi ?

İnternetten tanışmışsın her anlattığına güveniyor musun ? Belki onun sandığın fotoğraf ona ait bile olmayabilir ?

Bu Arada sen onu gördün demek ki onun da seni görmesi hakkı değil mi ?

İnternetten tanısmıslar ve yazdıklarına göre kızı hiç görmemiş ? Fotoğrafını bile..
Hiç görmedigi biriyle bulusmak istiyor normal mi bu sizce?
Kızımız anlattıgı kadarıyla fotoğraf görmüş canlı görmemiş ve seviyorum diyor bu normal mi ?
internetten tanışıp evlenen çok, benim söylemiş olduğum farklı birşey. insanları meslekleriyle yargılamanız doğru değil. normallik kavramı sorgulanır. fotoğraf görmemiş, karakterinden etkilenmiş olabilir. işinde gücünde bir insan başıboş serseri de değil. buluşmalarında bi çay içmelerinde sakınca görmüyorum. tabi konu sahibi ilgi duyuyor ise

ben benzer bir konu açmıştım çok tavsiye veren oldu sağolsunlar ona bakabilirsin... bende böyle bir durumdaydım görüşmekten vazgeçtim açıkçası bence önce süreye bak ne kadar zamandır konuştun ve yeterli mi kamerada gör konuş.. netten konuşma diyenlere de aldırma devir teknoloji devri malum

internetten tanışıp evlenen çok, benim söylemiş olduğum farklı birşey. insanları meslekleriyle yargılamanız doğru değil. normallik kavramı sorgulanır. fotoğraf görmemiş, karakterinden etkilenmiş olabilir. işinde gücünde bir insan başıboş serseri de değil. buluşmalarında bi çay içmelerinde sakınca görmüyorum. tabi konu sahibi ilgi duyuyor ise
Kızımızın karakteriyle ilgili hiç bişey sormamıs o ısrar edince bikaç bişey sormus aynen böyle yazmıs? Hatta sadece fotograf istemekle yetindi demiş..
Ayrıca Ben mesleğine kötü demedim psikolojisi nasıl dedim benim ailemde de özel harekat var ve gayet zor meslekleri de psikolojileride...

Ayrı şeyleri mi okuduk anlayamadım ? Bir daha okumanızı tavsiye ederim yoksa bu böyle her yazdıgınıza ilk mesajdan alıntılar yaparak devam edicek..

Senin yaşında evladım var..
Eğer kız olsaydı ve bana anne ne yapayım diye danışsaydı netten tanıştığın birine bu kadar bağlanıp güvenmesinin yanlış bulduğumu söylerdim..
Benim yanımda görüntülü ara bakim şu çocuğu derdim belki de :KK53:
Daha sen o kişinin gerçekte o olup olmadığını bile bilmiyorsun neler yaşanıyor net ortamında dikkatli olmak gerek canım

Kızımızın karakteriyle ilgili hiç bişey sormamıs o ısrar edince bikaç bişey sormus aynen böyle yazmıs? Hatta sadece fotograf istemekle yetindi demiş..
Ayrıca Ben mesleğine kötü demedim psikolojisi nasıl dedim benim ailemde de özel harekat var ve gayet zor meslekleri de psikolojileride...

Ayrı şeyleri mi okuduk anlayamadım ? Bir daha okumanızı tavsiye ederim yoksa bu böyle her yazdıgınıza ilk mesajdan alıntılar yaparak devam edicek..

illa ki bir etkileşim olmuştur demek istediğim, şehirdışından niye buluşmak tanışmak için gelmek istesin yoksa. yo gayet iyi anladım ben sizin de bayanın da söylediklerini.
kaç!öğretmen diyosun psikoljisi nası?
pek absurd değil mi meslekten psikolojiye atlamak

Kızlarımız cidden çok saf yahu hatta saftirik :/
Nesin necisin inmisin cinmisin karakterin nedir diye sormadan illa fotoğraf gönder diyen adamın amacı bellidir zaten.
Halen niyeti ne diye soruyorsun, seviyorum falan diyorsun...
Bu işler mesleği yada nerede büyüdüğü ile alakalı değil.
Kaç kurtar kendini.

Kaç :/
Özel harekat diyorsun psikolojisi nasıl
Neden fotoğraf isteyip duruyor öyle bi ortamda ne mana ne yapcak fotoğrafınla
Ailesi olmadıgına eminmisin
Görmemişsin etmemişsin nasıl seviyorsun
Etkilendim işte.Beni merak ediyormuş ondan istiyormuş fotoğraf.Ailesi olmadığına eminim,bugüne kadar yalan söylediğini düşünmüyorum bana.

İnternetten tanışmışsın her anlattığına güveniyor musun ? Belki onun sandığın fotoğraf ona ait bile olmayabilir ?

Bu Arada sen onu gördün demek ki onun da seni görmesi hakkı değil mi ?[/QUOTE
Ben istemedim ondan fotoğraf,o en son konuşmamızda kendi isteği ile attı.

Etkilendim işte.Beni merak ediyormuş ondan istiyormuş fotoğraf.Ailesi olmadığına eminim,bugüne kadar yalan söylediğini düşünmüyorum bana.
Ben eşimle internetten tanıstım
İnternete karsı değilim lakin fotografını bile görmeden senle bulusmak istemesi hic normal değil
Hatta seni tanımak icin soru bile sormamıs
Sana dair bildikleri belliki sınırlı
Bu sen değil ayşe de olabilirdi fatma da vs vs
Yeterki kız olsun mantıgında farkında değilmisin

Bulusmayacaksin, fotografini gostermeyeceksin??? Eee ne demeye konuşuyorsun tanimadigin insanlarla?
Arkadas bile olsan bir sure sonra gorusmek istersin.

Duygu, dusuncelerime onem versin once filan gec bunlari... Duygu, dusuncesi ilgimi ceken ama goruntu olarak cidden istemeyecegim biriyle birlikte olmazdim ben. Sevgililik, evlilik sadece dusuncelerden ibaret degil. Ayni sekilde sadece tipini begendin diye biriyle birlikte olur musun? Olmazsin. Goruntu de karakter kadar onemli sadece bir tanesiyle olmuyor.

Ben eşimle internetten tanıstım
İnternete karsı değilim lakin fotografını bile görmeden senle bulusmak istemesi hic normal değil
Hatta seni tanımak icin soru bile sormamıs
Sana dair bildikleri belliki sınırlı
Bu sen değil ayşe de olabilirdi fatma da vs vs
Yeterki kız olsun mantıgında farkında değilmisin
Ben de en çok buna takıldım.Hiçbir şey sormadığı için kızdım.Ben soru sormaya alışkın değilim,bugüne kadar ne emredildiyse onu yaptım dedi.Sonra ben kızdığım için bir şeyler sordu.

Ben ondan fotoğraf istemedim o attı diyorsun da senin ki de yanlış , nasıl bir tiple konuştuğunu bilmek istemiyor musun yani ?

Şimdi aşık olsan yarın bir gün gerçek yüzü gördüğünde beğenmezsen ne diyeceksin ? Bence bu “ dış görünüş önemli değil , içi iyi olsun” durumu yanlış , kim görüntüsünü beğenmediği bir insanla evlenmek ister ?

Ha o görüntü herkes için Harika olcak demiyorum ama herkesin gördüğü , baktığı farklıdır .. lütfen görüştüğün kişiden emin ol , sen istiyorsun ki sohbetimi konuşmamı sevsin ama adam seninle istediğin gibi de konuşmuyor anlaşılan

Gecen yil , bir evlilik sitesinde bir subayla tanistim. Ozellikle de kendisine belirttim, ben evlilik dusunuyorum. Ciddi degilseniz gorusmeyelim dedim.

Bulundugum sehirde 1 ay duracagini soyledi. Geldi is cikisi. 1 saatten fazla pastanede oturduk konustuk. Dedim tamam fikirlerimiz v.s. uyustuk. Fiziksel olarak da cok begenmistim.

Koluma girsene dedi. Girdim. Bulutlarin uzerindeydim.

O anda telefonu caldi. Esim ariyor bi sn dedi.

Ben şok. Donup kaldim. Gozyaslarim aniden bosaldi.

Ne yani evli insanlar asik olamaz mi dedi ?

Pislik dedim herkesin icinde evlisin dedim. Esin yapsa ne olur dedim.

O yapamaz. Bu arada sen de dulsun yani temizmis gibi davranma komik olma dedi.

Arkami dondum, aglayarak kostum kactim.

Eve geldim. Whatsup tan defalarca yazmis. Bastim engeli.

1 hafta kendime gelemedim.

Back
X