Buluşma

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kızlar merhaba,
Dert sayılır mı bilmiyorum ama fikir almak istedim. Yaklasık 3 haftadır erkek arkadasımla bulusamadık. Biraz birbirimize tripliydik, sonra onun hastalıgı felan derken ara acıldı. Aynı sehirdeyiz ama biraz mesafe var iş durumumuzdan dolayıda sadece haftasonu görüşebiliyoruz. Birde ben cumartesileride çalışıyorum, zaman kavramım cok kısıtlı anlayacagınız.
Pazar günü sinema yemek yapalım dedik ama bu seferde ben kendimi iyi hissetmiyorum bu hafta cok yoruldum bitkinim (sağlık sektöründe insani üstü boyutta calısıyorum)
Bu haftada görüşemessek nerdeyse bir aydır görüşmüyo olacagız, birbirimizden uzaklaşır mıyız acaba diye düşünmüyo değilim. Yeni yeni bana olan kırgınlıgı küslüğü geçti zaten. Ne yapıp ne edip gitmeli miyim diye düşünüyorum. Bi pazarda evde manda gibi de yayılmak istemiyo değilim. Bu arada görüşmelerimiz hep benim oturdugum semtte olur o bu tarafa geçer. Kendime dert ettim bu saatte. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ee sizin semtinize kadar geliyomuş daha ne kırgınlığı, küslüğü, rahatsızlığı.
İnsan özlemez mi yahu?
Ben ki aynı şehirde olmamıza rağmen çok sık görüşmem erkek arkadaşımla ama araya bu kadar zaman girse rahatsız olurum.
Uzak da olsa insan sevdiğine 1 saat ayıramaz mı?

3 hafta fazla. Bence gidin. Hem oturduğunuz semte geliyormuş sevgiliniz, yol yorgunluğu falan da olmaz sizin için.

Ee sizin semtinize kadar geliyomuş daha ne kırgınlığı, küslüğü, rahatsızlığı.
İnsan özlemez mi yahu?
Ben ki aynı şehirde olmamıza rağmen çok sık görüşmem erkek arkadaşımla ama araya bu kadar zaman girse rahatsız olurum.
Uzak da olsa insan sevdiğine 1 saat ayıramaz mı?
Özledim ama bu dönem kendimi çok tükenmiş ve bitkin hissediyorum elimde olsa kendimi hayattan engelleyeceğim. Ona karşı değil bu durum ama yogun iş temposu beni cok yordu. Bende durumdan içten içe rahatsız oldugum için konu acıp fikir almak istedim

3 hafta fazla. Bence gidin. Hem oturduğunuz semte geliyormuş sevgiliniz, yol yorgunluğu falan da olmaz sizin için.
Evet haklısınız yol yorgunluğuda olmayacak benim için, biraz galiba kırgınım ona o yüzden bi muallakta kaldım soyutlasam mı kendimi diye düşündüm özledim de arada kaldım öyle..

Buluşma dinlen. Üç hafta olmuş zaten görüşmemişsiniz. Yorma kendini boşuna. Olan olur. Ah bizim gençliğimiz ah. Eşimle buluşamazdım olmaz derdim iş çıkışı uzaktan gelir bakardı. Ozamanlar yan yana gezmeler yoktu sokak ortasinda. Yinede bakisirdik 😂😂Bizim gençliğimiz başkaydı.

Özledim ama bu dönem kendimi çok tükenmiş ve bitkin hissediyorum elimde olsa kendimi hayattan engelleyeceğim. Ona karşı değil bu durum ama yogun iş temposu beni cok yordu. Bende durumdan içten içe rahatsız oldugum için konu acıp fikir almak istedim
Gerekirse insan buluşur hiçbir şey yapmadan konuşmadan oturalım diyebilir.
Benim sevgilim böyle bunaldığında gelip bende huzur bulmaktansa kendini çekse çok bozulur ve bir eksiklik arardım kendimde.

Eskiye götürdün beni 😅 sevgiline kirildigin belli. Bende sevmedim bukadar uzun uzak kalmasini. Hakkinizda herseyin en güzeli olsun ❤️

Fazla kalabalık olmayan sakin doğada olan bir yere gidin
Hem yorgunluğunuzu atarsınız hemde sevgilinizle vakit geçirmiş olursunuz

Sevgilimle beraber çalışıyoruz. Pazar günleri, arkadaş/aile etkinlikleri ve uyku saatleri dışında hep beraberiz. 3 hafta görmesem hasretimden yataklara düşerim.
Farklı yerlerde çalışırken de hemen hemen her gün görüşürdük. Biz mi anormaliz acaba bilemedim ki :110:

Hiç mi özlemediniz? Anladığım kadarıyla zaten kırgınmış size. 3 hafta uzun bir süre. Şimdi adamı ekerseniz sorunlar daha da büyüyebilir.

Eskiye götürdün beni 😅 sevgiline kirildigin belli. Bende sevmedim bukadar uzun uzak kalmasini. Hakkinizda herseyin en güzeli olsun ❤
Hahaha :)) bu hafta yeni yeni düzeldik zaten ufak bi tartısmamız olmustu sonra franjit grip felan derken onun vesilesiyle iki hafta yattı beyimiz. Ara öyle açıldı. Şimdide biraz fazla ilgi şevkat bekliyorum zor bi dönemden geçiyorum onuda göremiyorum kendi kendime triplendim acıkcası

Fazla kalabalık olmayan sakin doğada olan bir yere gidin
Hem yorgunluğunuzu atarsınız hemde sevgilinizle vakit geçirmiş olursunuz
İstanbulun göbeğinde en yakın yer maçka parkı geliyor aklıma valla havada güzel olursa yayılırım çimenlere :) teşekkür ederim fikir için güzel olabilir

Sevgilimle beraber çalışıyoruz. Pazar günleri, arkadaş/aile etkinlikleri ve uyku saatleri dışında hep beraberiz. 3 hafta görmesem hasretimden yataklara düşerim.
Farklı yerlerde çalışırken de hemen hemen her gün görüşürdük. Biz mi anormaliz acaba bilemedim ki :110:

Hiç mi özlemediniz? Anladığım kadarıyla zaten kırgınmış size. 3 hafta uzun bir süre. Şimdi adamı ekerseniz sorunlar daha da büyüyebilir.
Onun kırgınlıgı geçti bana karşı şimdi ben ona kırgınım bu döngü böyle devam edecek galiba korkmaya basladım. Özledim ama öfkem özlemimden büyüktür benim:) bu dönem biraz fazla ilgiye ihtiyacım var, zor bi süreç yaşıyorum. Zaten görüşemedik edemedik, biraz telefon trafigi olsun istedim ilgi bekledim de cok oralı olmadı yarın görüştüğümüzde daha detaylı dertleşirmişiz.

Ya gerçekten sevgi varsa değil 3 hafta 3 ay 3 yıl bile uzaktan uzaga yürür o iliski.3 hafta göremedik diye soğuyacaksanız bosverin.Ben gitmezdim acıkcası,sizin yorgunlugunuzdan daha değerli değil

Back
X