Buluşma

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
Arkadaşım beni birisiyle tanıştırdı.Daha doğrusu daha henüz internet ve telefon gibi yollarla iletişime geçtik ilk kez bu haftaiçi görücem canlı canlı ama birkaç tereddütüm var.Bizi tanıştıran arkadaşımda kendisini çok iyi tanımıyo uzaktan tanıyo yani.Ben beğendiğim için tanıştırdı.Ama sonuçta dünyanın bin türlü hali var insan kimseye güvenemiyo tamam resimden beğendim ama ya yakından beğenmezsem hem.Bide 40 yıldır tanışıyomuşuz gibi konuşmaya başladık yani aramızda fazla samimiyet oldu birden nasıl oldu bilmiyorum yıldızımız tuttu sanırım.Sizce yanlış mı yapıyorum biraz yorumlarsanız sevinicem :/

şimdi senin bu yazını okuyunca geçmişe döndüm.biz de eşimle aynen bu şekilde tanışmıştık.internet ve telefon yoluyla ve onu çok da iyi tanımayan b i ortak arkadaş vardı.ilk görüşmede başbaşa mı olcaksınız bilmiyorum.ama biz yalnızdık.başbaşa olunca konuşcak konu bulunmuyor.istersen yanınızda ortak arkadaşınız da olsun.dediğin gibi dünyanın 1001 türlü hali var.hayırlısı olsun.

şimdi senin bu yazını okuyunca geçmişe döndüm.biz de eşimle aynen bu şekilde tanışmıştık.internet ve telefon yoluyla ve onu çok da iyi tanımayan b i ortak arkadaş vardı.ilk görüşmede başbaşa mı olcaksınız bilmiyorum.ama biz yalnızdık.başbaşa olunca konuşcak konu bulunmuyor.istersen yanınızda ortak arkadaşınız da olsun.dediğin gibi dünyanın 1001 türlü hali var.hayırlısı olsun.

başbaşa olucaz ama kalabalık bir yere gidicez.Şimdi siz eşim diyince duygulandım belkide böyle fırsatları tepmemek daha iyidir :16:

ya o dönem çok uzun süreli bi ilişkiden çıkmıştım ve kelimenin tam anlamıyla enkaz gibiydim.bütün arkadaşlarım seferber olmuştu.her haftasonu biriyle tanışıyordum.aynı biz de sizin gibi elektriğimiz baya iyiydi telefonda filan.onunla yüzyüze geldiğimde de sanki 40 yıldır tanıyormuş gibi oldum.inş sizinki de öyle olur.yaş kaç bu arada?

ya o dönem çok uzun süreli bi ilişkiden çıkmıştım ve kelimenin tam anlamıyla enkaz gibiydim.bütün arkadaşlarım seferber olmuştu.her haftasonu biriyle tanışıyordum.aynı biz de sizin gibi elektriğimiz baya iyiydi telefonda filan.onunla yüzyüze geldiğimde de sanki 40 yıldır tanıyormuş gibi oldum.inş sizinki de öyle olur.yaş kaç bu arada?

Ne mutlu size:16:İnşallah.Ben 20 o 25

Net ortamında böyle samimiyet içeren sohbetler kurulabiliyor, dediğin gibi 40 yıllık arkadaşmış hissi alıyorsun.
Sorun etme bence hiç ve rahat ol. Belki de hayatının aşkıdır o.
Ama tam tersi olsa bile ne olacak. Her şeye hazırlıklı olmak lazım.
Beğenmezsen de görüşmeyi kesersin artık.
Enerjiler uyuşmayabilir. :31:

Eşimle camerada ki konuşmalarımız da çok etkilenmiştik birbirimizden.
Reel de ilk buluşmamız,bulunduğum şehire geldi.
Arabasını gördüm ve bindim arabaya.
Camera da konuşan kadın gitti resmen:53:hiç bişey hissetmiyorum.
Dedim 15,20 dk sür konuşma sakın:ssz:
Garibim susuyor:1:
Ben bişey hissedemedim sana karşı ama arkadaş kalabiliriz..
En azından ist. bir arkadaşım olmuş olur dedim.
pasta almış bana(frambuazlı pastayı sevdiğimi söylemiştim).
Pastayı ellerimle yiyorum sinirden:ssz:
Benzin istasyonunda durdu,sinirden ağladım ağlıcam.
Arabadan indik bu bana bir sarıldı ve "sorun değil lütfen üzülme" dedi.(dokunmam gerekiyormuş:52:)
İçimin yağları eridi ve camerada ki enerji birden geri gelmişti bana:16:
Hiç belli olmaz bu işler.
Denemeden bilemezsin ki.
En azından buluş,beğenmezsen camerada aldığın elektriği alamazsan arkadaş kalırsınız.

Arabadan indik bu bana bir sarıldı ve "sorun değil lütfen üzülme" dedi.(dokunmam gerekiyormuş:52:)
Denemeden bilemezsin ki.
En azından buluş,beğenmezsen camerada aldığın elektriği alamazsan arkadaş kalırsınız.
Çok tatlı bir hikayeniz varmış gerçekten çok teşekkürler paylaştığın için:16:

Denemeden bilemezsin ki.

kendimi okumaya nasıl kaptırdıysam bi devamlılık bekledim ya :1::1: hani siz arkadaşım olur demişsiniz sonrada etkilenmişsiniz, sonra bidaha nasıl çevirdiniz olayı merak ettim:1:

Buararada konu sahibine diyeceğim odur ki bu hayatta her tanıştığın yeni insan sana birşeyler katar, bazen iyi bazen kötü oyüzden buluşmanda kötü bi durum göremiyorum.. git görüş derim :31: sonuçlarınıda yaz ama :1:

az da olsa görmüşsün.senin için fizik çok daha önemliyse zaten görür görmez elektrik alamazsan vazgeçersin.40 yıllık tanışma
hava da kalır.yok eğer sana şimdiye kadar hissettridikleri önemliyse bir anda kesip atmaz onu tanımaya devam edersin.
görüntü bir yere kadar diyorum ben.

Arkadaşım beni birisiyle tanıştırdı.Daha doğrusu daha henüz internet ve telefon gibi yollarla iletişime geçtik ilk kez bu haftaiçi görücem canlı canlı ama birkaç tereddütüm var.Bizi tanıştıran arkadaşımda kendisini çok iyi tanımıyo uzaktan tanıyo yani.Ben beğendiğim için tanıştırdı.Ama sonuçta dünyanın bin türlü hali var insan kimseye güvenemiyo tamam resimden beğendim ama ya yakından beğenmezsem hem.Bide 40 yıldır tanışıyomuşuz gibi konuşmaya başladık yani aramızda fazla samimiyet oldu birden nasıl oldu bilmiyorum yıldızımız tuttu sanırım.Sizce yanlış mı yapıyorum biraz yorumlarsanız sevinicem :/

Hayır canım neden yanlış yapasın. Ama görüştüğünüzde hiçbirşey hissetmeyebilirsiniz bunuda uygun bir dille anlatırsınız.
Muhabbetinizin uyuşması demek herkonuda anlaşabileceğiniz anlamını doğurmaz :) mutlu iseniz devam edersiniz değilseniz bitirirsiniz :D

zaten gereken düşünceleri kafanda yer etmişsin güzelim

biraz akışına bırak ama kimseye çok iyi hatta daha çok iyi tanımadan güvenmemen gerektiğini unutma :32:

Denemeden bilemezsin ki.

Ahahaha :D
Allah mesut etsin sizi . :)
Sarılınca tüm kötü hisler, korkular, endişeler gidiyor :16::16:

az da olsa görmüşsün.senin için fizik çok daha önemliyse zaten görür görmez elektrik alamazsan vazgeçersin.40 yıllık tanışma
hava da kalır.yok eğer sana şimdiye kadar hissettridikleri önemliyse bir anda kesip atmaz onu tanımaya devam edersin.
görüntü bir yere kadar diyorum ben.

tabi ki görüntü 2.planda benim için.Önce karakteri bakışları ne biliyim böyle şeylerden elektrik alan biriyim.

bizim de samimiyetimiz böyle başladı görüşmeden bir süre yazıştık konuştuk ama samimi de olduk sonra ilk görüştüğümüz gün ben utancımdan kıpkırmızı oldum heyecanlandım ve o da bana sarıldı sakin ol yoksa kalp krizi geçiririz ikimizde dedi :16::16:

o yüzden bi görüş bakalım elektrik nasıl olcak kasma kendini hiç :34:

bizim de samimiyetimiz böyle başladı görüşmeden bir süre yazıştık konuştuk ama samimi de olduk sonra ilk görüştüğümüz gün ben utancımdan kıpkırmızı oldum heyecanlandım ve o da bana sarıldı sakin ol yoksa kalp krizi geçiririz ikimizde dedi :16::16:

o yüzden bi görüş bakalım elektrik nasıl olcak kasma kendini hiç :34:

yarın görüşücez sanırım heyecanlıyım :9:

Back
X