- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
şimdi senin bu yazını okuyunca geçmişe döndüm.biz de eşimle aynen bu şekilde tanışmıştık.internet ve telefon yoluyla ve onu çok da iyi tanımayan b i ortak arkadaş vardı.ilk görüşmede başbaşa mı olcaksınız bilmiyorum.ama biz yalnızdık.başbaşa olunca konuşcak konu bulunmuyor.istersen yanınızda ortak arkadaşınız da olsun.dediğin gibi dünyanın 1001 türlü hali var.hayırlısı olsun.
ya o dönem çok uzun süreli bi ilişkiden çıkmıştım ve kelimenin tam anlamıyla enkaz gibiydim.bütün arkadaşlarım seferber olmuştu.her haftasonu biriyle tanışıyordum.aynı biz de sizin gibi elektriğimiz baya iyiydi telefonda filan.onunla yüzyüze geldiğimde de sanki 40 yıldır tanıyormuş gibi oldum.inş sizinki de öyle olur.yaş kaç bu arada?
Çok tatlı bir hikayeniz varmış gerçekten çok teşekkürler paylaştığın içinEşimle camerada ki konuşmalarımız da çok etkilenmiştik birbirimizden.
Reel de ilk buluşmamız,bulunduğum şehire geldi.
Arabasını gördüm ve bindim arabaya.
Camera da konuşan kadın gitti resmenhiç bişey hissetmiyorum.
Dedim 15,20 dk sür konuşma sakın
Garibim susuyor
Ben bişey hissedemedim sana karşı ama arkadaş kalabiliriz..
En azından ist. bir arkadaşım olmuş olur dedim.
pasta almış bana(frambuazlı pastayı sevdiğimi söylemiştim).
Pastayı ellerimle yiyorum sinirden
Benzin istasyonunda durdu,sinirden ağladım ağlıcam.
Arabadan indik bu bana bir sarıldı ve "sorun değil lütfen üzülme" dedi.(dokunmam gerekiyormuş)
İçimin yağları eridi ve camerada ki enerji birden geri gelmişti bana
Hiç belli olmaz bu işler.
Denemeden bilemezsin ki.
En azından buluş,beğenmezsen camerada aldığın elektriği alamazsan arkadaş kalırsınız.
Çok tatlı bir hikayeniz varmış gerçekten çok teşekkürler paylaştığın için
Eşimle camerada ki konuşmalarımız da çok etkilenmiştik birbirimizden.
Garibim susuyor
Arabadan indik bu bana bir sarıldı ve "sorun değil lütfen üzülme" dedi.(dokunmam gerekiyormuş)
Denemeden bilemezsin ki.
En azından buluş,beğenmezsen camerada aldığın elektriği alamazsan arkadaş kalırsınız.
Arkadaşım beni birisiyle tanıştırdı.Daha doğrusu daha henüz internet ve telefon gibi yollarla iletişime geçtik ilk kez bu haftaiçi görücem canlı canlı ama birkaç tereddütüm var.Bizi tanıştıran arkadaşımda kendisini çok iyi tanımıyo uzaktan tanıyo yani.Ben beğendiğim için tanıştırdı.Ama sonuçta dünyanın bin türlü hali var insan kimseye güvenemiyo tamam resimden beğendim ama ya yakından beğenmezsem hem.Bide 40 yıldır tanışıyomuşuz gibi konuşmaya başladık yani aramızda fazla samimiyet oldu birden nasıl oldu bilmiyorum yıldızımız tuttu sanırım.Sizce yanlış mı yapıyorum biraz yorumlarsanız sevinicem :/
Eşimle camerada ki konuşmalarımız da çok etkilenmiştik birbirimizden.
Garibim susuyor
Denemeden bilemezsin ki.
az da olsa görmüşsün.senin için fizik çok daha önemliyse zaten görür görmez elektrik alamazsan vazgeçersin.40 yıllık tanışma
hava da kalır.yok eğer sana şimdiye kadar hissettridikleri önemliyse bir anda kesip atmaz onu tanımaya devam edersin.
görüntü bir yere kadar diyorum ben.
bizim de samimiyetimiz böyle başladı görüşmeden bir süre yazıştık konuştuk ama samimi de olduk sonra ilk görüştüğümüz gün ben utancımdan kıpkırmızı oldum heyecanlandım ve o da bana sarıldı sakin ol yoksa kalp krizi geçiririz ikimizde dedi
o yüzden bi görüş bakalım elektrik nasıl olcak kasma kendini hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?