buluşmak için bahane acilll

• Konu Sahibi Konu Sahibi seaeye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

seaeye

Ziyaretçi
arkdslar sevgilimden ayrılalı 2 ay oldu bu süre içnde hiç görüşmedik konusmadk bile denilebilir. acıkcası bnmiçimde de sevgi azaldı eskisi gibi değilim. ama onu görmek istiyorumcok cok uzun zamn gecti ve nerdese ölügibi yani onun varlıgını hissetmek istiyorum acıkcası ve buyuzdengörüşmek istiyorum amaona bunu söyleyemem tabi. bana bibahane bulunu z veo bahaneyi söyleyip görüşmekistiyorum sennle demek istiyorum ama ne olabilir

hiç kimsenin bi önerisi yok mu

eşyan varsa onda mesela resim alma bahanesyle görebilirsin belki..

2 tane kitabım var ama onda isteyince snki yuzsuzluk yapmıs olurmsum gibi gelio. baska ne tur bahne olablir

ben evlencem de.. son kez görüşelim de...

bir araya gelirsenizde dersinki böyle böyle bi durum var ailem istiyo ben istemiyorum ama artık mantık arıyorum falan filan belki aşka gelirrr de kaybetmemek için bişe yapar :)

aklıma bi an bu geldi wallaaa

sorunlarım var bu aralar ve en yakın seni hissettim kendime,arkadaşlık edermisin bugün bana de:lepi:

önümüzdeki günlerde kandilini kutla yanlışlıkla mesaj çekmiş gibi toplu msj göndermişsin gibi mesajın altınada adını soyadını yaz inandırıcı olsun.. cevap verecektir..cevap verince konuşma ortamı oluşur elbet.buluşmada olablir ileriki safhada :)

uvvvvv 2 aydır sesi çıkmadıysa zor gibi..merak ettim bende söylenebilecek bahaneleri.

yooo arkadaş demişyaa yanlışlıkla msj at diye..
bak ne yapp...
diyelimki sevgilinin adı serdar...
sen msja senem diye başla sanki listede altındakine yanlıkşılkla yollamışsın gibi...
yazkii "nişana seni kesin bekliyorum gelmezsen darılırım seni orda görmek sitiyorum senemcim.. falan filan..."

derki yanlışlıkla attı...
sonraaa düşünür acaba kendi nişanımı...
öyle böyle belki bişe sorarr
ozamanda dersinki kuzenim nişanı arkdaşımı çağırıyom :)))) :roflol: bahane hazır...

..
ha baktınki cvp vermedi sen ayzarsın kusura bakma yaaa yanlışlıkla geldiii ...
ordan gir....

haaa oda olmadı adam seni hiç tınlamıyo..
ozaman al eline bi cigara tüttürr son kezz..... gidenin ardından :))) demekki istemiyo..

son kısmı tuttum :roflol: :roflol:

bence görüşmek istiyosa sana ihtiyacım var demen yeterli zaten istemiyosa hiç bi bahane fayda etmez ben esmer;-şekerim e katılıyoum ona ihtiyacın olduğunu söyle inşallah görüşür ve halledersiniz gelişmeleri anlat canım

canlarım yorumlarınız için tesekkür ederim ama ne nişan ne de evlenme bahanelerine hayatta inanmaz :):) basıma tas düştü hafızmaı faln kaybettim sanır hatta gülüp gecer :):):) galiba seni görmek istiyorm ihtiyacım var demek daha mantıklı ama yeni fikirler bekliorum kızlarrr hadi birazcık kafalrı calsıtıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…