Buluşmak istemediğimizi nasıl söyleriz?

Meelekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
202
0
46
İzmir
Merhaba, yakın olduğunuz biri buluşmak istiyor ama siz buluşmak istemiyosunuz yakınsınız ve söyleseniz kırılcak ne tür bi bahane söylersiniz? Açıkça söyleseniz kırılcağını biliyosunuz bu yüzden açıkça söyleyemiyosunuz, nedersiniz nasıl buluşmayı iptal edersiniz?

Sırf biri kırılacak diye yalan söylemezdim.

Tek bildiğim,sağlıkla ve hastalıkla ilgili bahane uydurmamak gerektiği...

Onun dışında,bu aralar çok yoğunum veya o gün bir işim var müsait değilim,işim erken biterse seni ararım gibi geçiştirmeler olabilir.
Veya önümüzdeki hafta çok doluyum,bir sürü işim var,müsait olunca seni ararım.

Son düzenleme:
Ben "işim var" deyip kestirip atıyorum...

walla tatlım daha geçen hafta birini ektim ben...işimvar gelemem dedim...sırf karşı taraf kırılmasın diye kendi düşüncelerimi saklayamam bu şekildede benim hoşuma gitmez çünkü

Yakın olduğunu söylüyorsun demekki gerçekten yakın değilmşsnz ya bu kişiyle yavaş yavaş kopmaya bak uzaklaş ikinzde zarar görmeyin ya da ayda yılda bir kere görüşün canım

ben hep ek ders koydular diyorum ya da konferans falan var diyorum. her seferinde işe yarıyor çünkü o gün olmazsa ertesi gün çıkıyor yine ek ders veya konferans :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…