- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
- Konu Sahibi tubaturem06
Sevgilimle son yaşadığımz sorunları daha geçen hafta yazmıştım size. .. sevgilimle uzak şehirlerdeyiz ve dört aya yakındr buluşamiyoruz . size bişey sormak istiyorum.
sevgilim bana soğuk davranmaya başlayınca idare ettim alttan aldm biraz resti de çektim.
Dün gece normal davranmaya başladı gayet eski haline dönüyor derken.
Bana niye ygs ye çalışmıyorsun dedi
Çalışacagm ama senle buluştuktan sonra dedim.
(Amacım şirinlik edip demek beni gormek istiyorsun gibi tepki almaktı )
Verdiği cevap ise direkt şu oldu :
niye beni zorluyorsun bulusmak için. neyse madem istiyorsun ayarlayaym bişey dedi
(o benim şehrime gelmeyecek kizlar ortak bi yerde buluşacagz ayni mesafe yol gideceğiz yani )
Ben de konuşmaya devm ettm biraz durgunlaştm tabi. Sabah da arayip sadce ben istediğim icin buluşacaksak sonra ayarlarz dedim biraz daha kalsın dedim
Sevglmn Yoğun olduğunu biliyorm ama bu sözü beni çok kırdı. Sizce Çok mu şımarmiş. Neden olabilir bu tepki. Ne yapmam lazım
sevgilim bana soğuk davranmaya başlayınca idare ettim alttan aldm biraz resti de çektim.
Dün gece normal davranmaya başladı gayet eski haline dönüyor derken.
Bana niye ygs ye çalışmıyorsun dedi
Çalışacagm ama senle buluştuktan sonra dedim.
(Amacım şirinlik edip demek beni gormek istiyorsun gibi tepki almaktı )
Verdiği cevap ise direkt şu oldu :
niye beni zorluyorsun bulusmak için. neyse madem istiyorsun ayarlayaym bişey dedi
(o benim şehrime gelmeyecek kizlar ortak bi yerde buluşacagz ayni mesafe yol gideceğiz yani )
Ben de konuşmaya devm ettm biraz durgunlaştm tabi. Sabah da arayip sadce ben istediğim icin buluşacaksak sonra ayarlarz dedim biraz daha kalsın dedim
Sevglmn Yoğun olduğunu biliyorm ama bu sözü beni çok kırdı. Sizce Çok mu şımarmiş. Neden olabilir bu tepki. Ne yapmam lazım