Buluştuğunuzda ne yaparsınız nerelere gidersiniz zamanı nasıl değerlendirirsiniz

jellybonbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
267
0
46
İstanbul
iyi geceler bayanlar..

biraz tavsiyenize ihtiyacım varrr

sevgilimle buluştuğumuz zaman hep bi "ne yapalım" sorusu peşimizi bırakmıyor. sürekli birbirimize "nereye gidelim, ne yapalım" diyerek yarım saatimiz geçiyo sonunda yine gidiyoruz bi kafeye oturuyoruz tavla oynuyoruz derken bi noktadan sonra sus pus oturuyoruz.

benim size sormak istediğim 2 sorum olacak?

- buluştuğunuzda neler yaparsınız nerelere gidersiniz (sinema, cafeden farklı olarak)

- bi cafede oturduğunuz zaman belki benden kaynaklı bol muhabbet edemiyorum hep o konuşuyo haliyle benimde konuşmamı bekliyo ama ben konuşacak bişey bulamıyorum.. bana nasıl ne konularda da muhabbet edebileceğim konusunda da yardım edin lütfennnn

tavsiyelerinizi bekliyorum öpüldünüz:54:

valla cnm yardımcı olurmu bilmemde kendimden örnek vereyim biz nişanlımla hergün yürüyüş yaparız bazen deniz kıyısına gider yürürüz sonra kıyıda bi cafede oturup çay içer muhabbet ederiz bazen bi cafede oturup saatlerce dama oynarız alışveriş merkezlerini alt üst ederiz resmen her dükkanı gezeriz ne bilim yemeğe gideriz yani biz hergün buluşuruz 5 yıldırda hiç öyle sus pus oturduğumuzu hatırlamam :) bide mesela ne kadardır birliktesiniz ortak zevkleriniz arkadaşlarınız fln varmı bunlarda önemli

Arkadaşlarınızla bişeler yapabilirsiniz. Beraber piknik yapabilirsiniz. Alışverişe çıkabilirsiniz. Beraber spor salonuna gidebilirsiniz.
Başka başkaa.. Sahilde yürüyüşe çıkın. Lunaparka gidin. Balık tutun. Bulunduğunuz yerde veya civarda gitmek görmek istediğiniz biyer varsa gidip orayı gezin

valla cnm yardımcı olurmu bilmemde kendimden örnek vereyim biz nişanlımla hergün yürüyüş yaparız bazen deniz kıyısına gider yürürüz sonra kıyıda bi cafede oturup çay içer muhabbet ederiz bazen bi cafede oturup saatlerce dama oynarız alışveriş merkezlerini alt üst ederiz resmen her dükkanı gezeriz ne bilim yemeğe gideriz yani biz hergün buluşuruz 5 yıldırda hiç öyle sus pus oturduğumuzu hatırlamam :) bide mesela ne kadardır birliktesiniz ortak zevkleriniz arkadaşlarınız fln varmı bunlarda önemli

1 ayımızı doldurmadık ama bizde hemen hemen hergün görüşüyoruz ama görüştüğümüzde benden kaynaklı zaman sıkıntımız oluyor hafta içleri görüştüğümüzde saatin durumuna göre ya arabada muhabbet ediyoruz yada bi cafede oturuyoruz. ama haftasonlarının daha dolu geçmesini istiyorum ben bugun mesela buluştuk gittik bi çay bahçesine oturduk biraz sonra yemek yemeye gittik derken sahile geçtik yayıldık çimenlere tavlamızı oynarken onun abisinin sevgilisi ve kuzenin sevgilisi geldi muhabbet falan ettik. yavaş yavaş birbirimizin arkadaş ortamlarına giremeye başladık bende onu bi kaç arkadaşımla ve sevgilileriyle tanıştırdım. yani sus pus oturmak derken tamamen kalmıyoruz böyle mutlaka konuşcak konular çıkıyo ama çok sade geçiyo biraz daha eğlenceli olsun istiyorum ben bu da benim yapımdan mı kaynaklanıyo bilmiyorum nası olacak istediğim gibi bilemedim :54:

Arkadaşlarınızla bişeler yapabilirsiniz. Beraber piknik yapabilirsiniz. Alışverişe çıkabilirsiniz. Beraber spor salonuna gidebilirsiniz.
Başka başkaa.. Sahilde yürüyüşe çıkın. Lunaparka gidin. Balık tutun. Bulunduğunuz yerde veya civarda gitmek görmek istediğiniz biyer varsa gidip orayı gezin

balık tutmak güzel fikir, arkadaş konusunda 1 ayımızı doldurmadık yeni yeni tanıyoruz arkadaşları o çalışıyo haftaiçleri haliyle bize 2 saat falan kalıyo onu da anca cafeye giderek değerlendiriyorz her türlü amaç birlikte zaman geçirmek haftaiçleri öyle gidiyo hafta sonlarını dolu dolu yaşamak lazım işte (:

1 ayımızı doldurmadık ama bizde hemen hemen hergün görüşüyoruz ama görüştüğümüzde benden kaynaklı zaman sıkıntımız oluyor hafta içleri görüştüğümüzde saatin durumuna göre ya arabada muhabbet ediyoruz yada bi cafede oturuyoruz. ama haftasonlarının daha dolu geçmesini istiyorum ben bugun mesela buluştuk gittik bi çay bahçesine oturduk biraz sonra yemek yemeye gittik derken sahile geçtik yayıldık çimenlere tavlamızı oynarken onun abisinin sevgilisi ve kuzenin sevgilisi geldi muhabbet falan ettik. yavaş yavaş birbirimizin arkadaş ortamlarına giremeye başladık bende onu bi kaç arkadaşımla ve sevgilileriyle tanıştırdım. yani sus pus oturmak derken tamamen kalmıyoruz böyle mutlaka konuşcak konular çıkıyo ama çok sade geçiyo biraz daha eğlenceli olsun istiyorum ben bu da benim yapımdan mı kaynaklanıyo bilmiyorum nası olacak istediğim gibi bilemedim :54:

bende ilk zamanlar hic konusmazdim gerci sakin bir insanim ama zamanla degisti
insan zamanla aciliyor ortak noktalariniz ortaya cikiyor zamanla birlikte yasadiklariniz falan bi zaman sonra daha rahat olursun yaninda ve tamamen acilirsin:34:

bende ilk zamanlar hic konusmazdim gerci sakin bir insanim ama zamanla degisti
insan zamanla aciliyor ortak noktalariniz ortaya cikiyor zamanla birlikte yasadiklariniz falan bi zaman sonra daha rahat olursun yaninda ve tamamen acilirsin:34:

haklısın (:

1 ayı doldurmadık ama sanki hep varmış gibi hissediyorum yaa:24:
o yüzden belki de eksiklik varmış gibi düşünüyorum (:

madem konuşmaya çekiniyorsun bi aktiviteye katılın sonrasında konuşacak bi konunuz olurr.
mesela önce sinemaya gidin sonra kahve içmeye..konu biterse filmden konuşursunuz..
ya da beraber bowlinge gidin.sonrasında geyiğini yaparsınız :P
ya da mangal yapın,hazır yaz ayı.Çok ucuza kiralayabilirsiniz heryerden,etleri götürseniz yeter:) arada üçüncü bir şey olunca hem konu sıkıntısı aşılıyor hem boşluklarr can sıkmıyorr...
başlığa cevap vereyim
eve gider mal mal tv seyrederriz
yani seyrederdik :P

Back
X