Rüya Yorumları Bulutlara dokunmak

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
Kizlar ruya yorumlayanlar varsa yorumlarmisiniz

Demin ruyamda memlekette babamlardayim pencerenin tarafina bakinca bulutlarin yeryuzunde dolastigini gordum koyu mavi tonlu bulutlar o sirada korkup kardeşlerimi annemle babamj kapinin önüne topluyorum depremmi olacak die olursa hemen disari cikariz dusuncesi var.

Sonra kapiyi acip kapi onune ciktik yanimizdan gecen yine ayni tonlarda bir bulut çiçek gibi yapraklari var sanki annemler etrafini sardi bende onlarin fotografini çekiyorum o esnada elimi uzatip buluta dokundum ve Rabbim sen ne guzellikler yaratiyon gibi sözler gecio icimden ve uyandim.

Yorumlayan arkadaslar varsa şimdiden teşekkür ederim.

Çok güzel bir rüya Allah hayırlara getirsin. Belki ailece cok istediğiniz kendinizce imkansız gördüğünüz birşey olacaktır. Kendimce yorumladım işte :olamaz:

Ayy inşallah valla bende korktum acikcasi buraya yazdim belki yorumlayabilen vardır die iyi dilek ve düşünceleriniz icin cok teşekkür ederim sonucta ne demisler iyi yorki iyi şeyler olsun:)
Çok güzel bir rüya Allah hayırlara getirsin. Belki ailece cok istediğiniz kendinizce imkansız gördüğünüz birşey olacaktır. Kendimce yorumladım işte :olamaz:

Back
X