- Konu Sahibi nerminkara
Merhaba arkadaşlar uygun fiyata bumbo koltuk veya babybjorn kanguru satan var mi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar uygun fiyata bumbo koltuk veya babybjorn kanguru satan var mi???
AldinizmiTeşekkür ederim canım, ben babybjorn bakıyorum.
Aldinizmi
,............
haklısın buyuynce tasıması zor olur zaten 11 kg a kadar.ben 200 e dusurmustum ama pazarlık payı bıraktım sonucta ınsanlar kalıteye pek bakmıyor 30 40 lık kanguruları alıyorlar.0 bu arada :)Hayır almadım, şu an pek düşünmüyorum açıkçası,çünkü kızım bayağı büyüdü, zor olur taşımak. Ama fiyatı ne kadar ve sıfır mı merak ettim.
haklısın buyuynce tasıması zor olur zaten 11 kg a kadar.ben 200 e dusurmustum ama pazarlık payı bıraktım sonucta ınsanlar kalıteye pek bakmıyor 30 40 lık kanguruları alıyorlar.0 bu arada :)
Bumbo koltugun muadili olan karibo marka bir koltuk aldik biz e bebek ten hemde 50 tl ye masali ve bumbodan daha rahat baglama kemeri olmadigindan, evet bumbo daha yuvarlak hatli ve daha yumusak fakat buda is goruyor, tavsiye ederim. Hatta gecenlerde arkadasimin kizi geldi 2.5 yasinda o bile sigdi,
Umarim isinize yarar sevgiler...
merhabalar bumbo aldınızmı bende mamas papas var bumboyw benziyor bi inceleyin isterseniz ilgilenirseniz yardımcı olabilirim
bende chicco soft dream terlemeye karşı hassas olan serisi var oglum dogdugunda asıyalara giderken bindirdim şimdi oglum büyüdü temizdir alırsan 60 tl canım
Soft&Dream Kanguru, bebeğinizin büyüme evlerini her sezonda takip ederken aynı zamanda maksimum konfor garantisi veriyor. İlk aylarda önerilen "İyi uyku" yatay pozisyonu, bebek dinlenirken bile anneye özgürce hareket olanağı sağlıyor.Doğumdan itibaren …Devamı
Boyutlar: 15x30x42/47cm
Ağırlık:0,5 kg
0-9 ay arası kullanım için ideadir.
3 POZİSYONLUDUR ON ARKA VE YATAY
BEN GENELDE HEP YATAY KULLANDIM COK RAHAT OLUYO
merhabalar bumbo aldınızmı bende mamas papas var bumboyw benziyor bi inceleyin isterseniz ilgilenirseniz yardımcı olabilirim