Buna benzer durum yaşayan oldu mu?

4lemine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
13
2
1
27
Merhaba,aklıma takılan emin olamadığımız birşey sormak istiyorum. 2-6 Ağustos regl dönemi sonrası korunmasız ilişkiye girdik ve yaklaşık 10 gündür kusuyorum iştahım yok ve 3-4 gündür de bel ağrısı yaşıyorum ama 27sinde hastalandım 4-5 gün kadar sürdü ama bir önceki regl dönemi kadar yoğun geçmedi ve 5.gün sadece kahverengi lekelenme oldu pedi dolduracak kadar,ama hâlâ kusmam bel ağrım ve kasık ağrım devam ediyor inanılmaz yorgun halsiz hissediyorum kan verdim beta düşük çıktı ve gebelik olmaması ihtimaline karşı birçok tahlil istedi hepsi temiz çıktı doktorum regl bitiminden bir hafta kadar sonra tekrar kan vermemi istedi beş gün kadar sonra tekrar kan vereceğim bugün test yaptım tek çizgi negatif çıktı ama hamilelik belirtilerini yaşıyorum bu durumu yaşayan oldu mu aranızda bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Bence psikolojik olarak hamileliğe çok yordunuz. Ben nişanlıyken geri çekilme ve korunmasız yaşadığım zamanlarda adet olmama rağmen test yapıyordum test yapmadığım o süre zarfında bütün hamilelik belirtilerini yaşıyordum. Test yaptığımda negatif görünce bütün belirtiler gidiyordu. Çok düşünmeyin ve vücudunuzda durmadan belirti aramayın bütün testleri yapmışsınız hepsi temiz

Hamilelikte kusma 6. Haftadan sonra baslar o sirada beta 6000 leri gecmis olur.Siz usutmussunuz

Aynı belirtileri yaşadım birebir doktora gittiğimde ağır Bi enfeksiyon geçiriyordum hem kanımda hem idrarımda vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…