• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buna bile doğru düzgün karar veremicek kadar kararsızım :(

Gardenya5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
217
142
53
kızlar resim yuklendimi bilmiyorum..ben bu desenden mutfaga bank yaptırıyorum ikide koltuk seklinde sandalyesi olucak..ve adam sectiğim sandalyeye bu desen döşenince yamalı,kumaş yetmemiş gibi durabilir dedi..oyuzden sandalyeleri içindeki düz bi renkten olucak.onuda sizce hangisinden yapsa idim.ben sectim bi renk..tekrar fikir değiştirirsem magzaya ayıp olacak ama acaba yanlış mi sectim diye sizdende fikir alayım dedim o_O h.webp

kızlar resim yuklendimi bilmiyorum..ben bu desenden mutfaga bank yaptırıyorum ikide koltuk seklinde sandalyesi olucak..ve adam sectiğim sandalyeye bu desen döşenince yamalı,kumaş yetmemiş gibi durabilir dedi..oyuzden sandalye içindeki düz bi renkten olucak.onuda sizce hangisinden yapsa idim.ben sectim bi renk..tekrar fikir değiştirirsem magzaya ayıp olacak ama acaba yanlış mi sectim diye sizdende fikir alayım dedim o_OEki Görüntüle 1241450

Sarı olan olabilir gibi geldi, yeşil sanki karartır gibi geldi, sarı ferah en azından

Yani şöyle, canlılıktan hoşlanırım diyorsanız yeşil veya sarı, ama o kadar da değil daha sakin nötr bir hava olsun derseniz de bej ya da kahve. Biraz daha cesur davranabilirim derseniz kırmızı da olabilir ama en tehlikelisi bence kırmızı. Mutfağınızın diğer kısımlarında nasıl renkler var bu da önemli tabii.

Yani şöyle, canlılıktan hoşlanırım diyorsanız yeşil veya sarı, ama o kadar da değil daha sakin nötr bir hava olsun derseniz de bej ya da kahve. Biraz daha cesur davranabilirim derseniz kırmızı da olabilir ama en tehlikelisi bence kırmızı. Mutfağınızın diğer kısımlarında nasıl renkler var bu da önemli tabii.
mutfak resmi asagıda canım

Back
X