Bunaldim artik!! Neyapmaliyim?

TatliHuzur

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
33
-10
286
Diğer
Merhaba arkadaslar,

Bi önceki konumu okuyan arkadaslar varsa bilirler, ben nisanlimdan ayrildim. Biz nisan bohcasini geri gönderdik,
onlarda bizimkini gönderdi. Kayinvalide kesinlikle beni istemiyordu neyaptiysak ikna olmadi. Dugun yapmayiz biz ne halin varsa gor dediler nisanlima. Simdi "eski" nisanlim ailesiyle görüsmüyor sadece yatmadan yatmaya gidiyor eve. Hergun beni ariyor günlerce yalvardi ben is bulup kredi cekip dugunumu kendim yapacagim neolur bekle beni diyor :( Babam ve annem konustugumu bilmiyorlar bilseler kiyamet kopar :( Herkes bir iki sene konusmazlar sonra sonucta annesi babasi yine barisir diyor herkes. Yani yaptigin masrafla kalirsin diyorlar. Ben annesiyle babasiyla arasini kesinlikle bozmadim hicbirzaman iyi bir iliskileri yoktu simdi tamamen koptu aralarindaki iliski. Uc aya kadar herseyi halledecem, babanlada konusup ikna ederim diyor. Neyapmaliyim sizce kizlar? Gercekten seviyorum ama korkuyorumda :(

Bilmem
Annesi seni istemiyorsa nasıl istemeye geldi? Söz, nişanı atlattı da yeni mi jetonu düştü ?
Bana garip geldi
Ayrıca eski nişanlının bir suçu yoksa niye adamı cezalandırıyorsun
Sen kendinden eminsen kayınvalide seni istemese de olur, eğer tabi evleneceğin kişiden eminsen birde..

tabikide barışır ailesi sonuçta bağ var kopmuş gibi görüsede olaylar soğuduğunda hop eskisinden bile iyi olabilirler :34:

ama bnm aklıma takılan iş bulcam dedi demişsin :44: sen neye kime güvenerek yola çıkıyorsun...
adam ailesi olmadan ne yapabilir ki, istediği kadar kredi çeksin sonra yine size binecek o kredi....
bence aşk önemli ama maddiyatda önemli :34:

Evlilik sadece iki kişilik değildir. Bir nevi ailelerde evlenmiş olur.
İki tarafında istemediği bir birliktelik ne kadar sağlıklı, sağlam olur orası tamamen size kalmış.
İleride barışırlar, can ciğer kuzu sarması olurlar yada tamamen düşman olurlar bilemeyiz.
Ama şunu iyi biliyorumki bu süreç düzelene kadar çok mutsuz ve huzursuz olacaksınız
Karar sizin, yaşayacak olan sizsiniz. Ölüyorum bitiyorum sevgiden diyorsan her şey karşısındada güçlü olmalısın

nişan bozulduysa birdaha o defteri açma canım,
çünkü kendi aranızda olan bir problem olsaydı belki aşılabilirdi ama aileler tarafından çıkan problemler ne yazıkki çözülemiyor,
o ilerde ailesiyle kesin barışır,sen arada kalırsın mutsuz olursun.ömür boyu mücadele edersin.

Merhaba arkadaslar,

Bi önceki konumu okuyan arkadaslar varsa bilirler, ben nisanlimdan ayrildim. Biz nisan bohcasini geri gönderdik,
onlarda bizimkini gönderdi. Kayinvalide kesinlikle beni istemiyordu neyaptiysak ikna olmadi. Dugun yapmayiz biz ne halin varsa gor dediler nisanlima. Simdi "eski" nisanlim ailesiyle görüsmüyor sadece yatmadan yatmaya gidiyor eve. Hergun beni ariyor günlerce yalvardi ben is bulup kredi cekip dugunumu kendim yapacagim neolur bekle beni diyor :( Babam ve annem konustugumu bilmiyorlar bilseler kiyamet kopar :( Herkes bir iki sene konusmazlar sonra sonucta annesi babasi yine barisir diyor herkes. Yani yaptigin masrafla kalirsin diyorlar. Ben annesiyle babasiyla arasini kesinlikle bozmadim hicbirzaman iyi bir iliskileri yoktu simdi tamamen koptu aralarindaki iliski. Uc aya kadar herseyi halledecem, babanlada konusup ikna ederim diyor. Neyapmaliyim sizce kizlar? Gercekten seviyorum ama korkuyorumda :(

eskiden benımde kayınvalidem isyemıyodu ama evlendık 6 yıllık ılişki sonunda dıyolardı hakkımı helal etmem olmaz felan dıye ozaman ben esıme destek olmustum yaparız ederız dıye sonra kabullendı herseyı yaptılar tabıkı suanda sıkıntı yok ama zor durum sen kotu olursun ama aılesıyle asla kotu olmaz sımdılık bu durum boyle ama duzelır bence sevgı karın doyurmuyor malesef zor bı durum allah yardımcın olsun ama ıyı dusun tasın hersey degısebılıyor ummadıgın seyler cıkıyor ortaya goze alıyorsan karar senın

Seviyorsan bekle ama su da var bugun ailesiyle arası bozuk olur yarın seninle:( İlerde araları düzeldiğinde arada kalıcak. Ailesi onu belki olumsuz yorumlarla dolduracak. Ama suan en mantıklısı beklemen.Hayırlısı osun ins canm.

Rabbim sana da karşındakine de güzel şeyler nasip eder inşallah..Bende herkes gibi AMA diyerek devam edeceğim..Bazen inan bana çok sevmek yetmiyor..Benim kayınvalidem ayıla bayıla geldi istedi herkes çok şanslısın dedi evlendik kadın 3. ayda bir kavga çıkardı ayıldı bayıldı istemiyorum dedi 3 defa ciddi ciddi boşanmanın eşiğinden döndüm..( konu da neden markete giderken haber vermeden gitmişim - Malesef aynı binadayız ) Oğlumuz olduktan sonra eşim bazı şeyleri kabul etmeye başladı..Hala huzurlu muyum diye sor tartışmaya açık bir konu..

Başına ne geleceğini asla bilemezsin..Ama sevmediler mi sevmiyorlar işte..Ve maasef kendi huzursuzluklarını sana da yaşatıyorlar..ÇOk uzakda olur isen bir ihtimal ama cidden zor..Rabbim ikiniz içinde hayırlısını nasip etsin inşallah..

cnm baştan düzen tutmadıysa bi iş, sonrasında da düzelmiyo malesef...
tamam, sevgi çok önemli ama herşey değil...
huzur olmadıktan sonra, sevgini de yaşayamıyosun malesef...

bu forumda senin yaşadığın şeylerin benzerlerini yaşamış çok insan var evlenmeden önce seni asla ezdirmem ailem benim için bitti diye kandırıp sonrası malum.iyi düşün.aynı nehirde iki defa yıkanılmaz.

Kizlar isterseniz özetliyeyim neden istemedigini. Ilk basta zaten ayni yöreden olmadigimiz icin istememisti beni,
daha dogrusu nisanlima söylemisti. Ama sonra bu kararindan birden vazgecti beni sorup sorusturunca istemeye geldi
ilk aylar iyi gecti ama konu altin alma olunca kadin zivanadan cikti birden soguk davrandi felan meger bu altin felan
almak istemiyormus, dugunude bize yaptiracakmis felan. Bin bir turlu sorunlar cikardi en sonunda ailem dayanamadi yuzugu
atmami soylediler, bende neyaptiysam ikna edemedim. Nasil bir ailesi var bilmiyorum bir bucuk ay oldu herkes herseyin farkinda
annesinin bostan sebebler yuzunden bitirdiginide biliyor herkes ama kadinin lafi dinleniyor ailede kimse birsey diyemiyor. Sonuc olarak nisanlim suan calisiyor ama düzenli bir isi yok, cektigi krediyide zaten evlendikten sonra birlikte odeyecegiz, yani herseyi ikimiz yapmis olacagiz. Aslinda kadinin beni istememis cok gucume gidiyor, seytan diyor iliskiyi kes oglanlada kurtul bunlardardan, ama yapamiyorum :( asiri kor kutuk asik degilim, ama seviyorum, onsuz olurmu olur ama sorun su ki ailemin icinde huzur diye birsey yok bende o yuzden bir evim yuvam olsun istiyorum, babamin sayesinde evimizde huzur yok ve sirf annem icin katlaniyorum bunlara. iki arada kaldim bilmiyorum kizlar, yasimda 25 ve herkes evde kalmis gözüyle bakiyor bana. Cok gucume gidiyor artik hersey cok yiprandim ve inanin intihar etmeyi bile düsündüm ama ahiretimide bu sekilde mahfetmek istemiyorum. Inanin kizlar ne cocuklugum herkes gibi gule oynaya gecti hergun bir huzursuzluk vardi nede gencligim. Nezaman bitecek bu cile hergun dua ediyorum.

Merhaba arkadaslar,

1.Ayrılman ne kadar hayırlı olmuş okudukça anldım
2.Kayınvaildenler seni istemedikleri için işi yokuşa sürmüş,bugün düğün yapmayan yarın senin çocuğunu tanımıyor
3.Eski nişanlının ailesiyle görüşmemesi de hikaye,şimdi araları açık,kendince erkekliğini onlara ispat etmek için seni alacak,yoksa bir evde ailesiyle görüşmeyen erkek yarın öbürgün evliliğinizde seni de takmaz
4.Baban annen ne kadar haklılar bir bilsen o adama merhaba bile demezdin.
5.Ben aynı şeyleri yaşamış ve yukarıda yazanların hepsini yapmış biri olarak keşke herşey orda kalsaydı diyebiliyorum.
Allah güzel yazılar yazsın..

Kizlar isterseniz özetliyeyim neden istemedigini. Ilk basta zaten ayni yöreden olmadigimiz icin istememisti beni,
daha dogrusu nisanlima söylemisti. Ama sonra bu kararindan birden vazgecti beni sorup sorusturunca istemeye geldi
ilk aylar iyi gecti ama konu altin alma olunca kadin zivanadan cikti birden soguk davrandi felan meger bu altin felan
almak istemiyormus, dugunude bize yaptiracakmis felan. Bin bir turlu sorunlar cikardi en sonunda ailem dayanamadi yuzugu
atmami soylediler, bende neyaptiysam ikna edemedim. Nasil bir ailesi var bilmiyorum bir bucuk ay oldu herkes herseyin farkinda
annesinin bostan sebebler yuzunden bitirdiginide biliyor herkes ama kadinin lafi dinleniyor ailede kimse birsey diyemiyor. Sonuc olarak nisanlim suan calisiyor ama düzenli bir isi yok, cektigi krediyide zaten evlendikten sonra birlikte odeyecegiz, yani herseyi ikimiz yapmis olacagiz. Aslinda kadinin beni istememis cok gucume gidiyor, seytan diyor iliskiyi kes oglanlada kurtul bunlardardan, ama yapamiyorum :( asiri kor kutuk asik degilim, ama seviyorum, onsuz olurmu olur ama sorun su ki ailemin icinde huzur diye birsey yok bende o yuzden bir evim yuvam olsun istiyorum, babamin sayesinde evimizde huzur yok ve sirf annem icin katlaniyorum bunlara. iki arada kaldim bilmiyorum kizlar, yasimda 25 ve herkes evde kalmis gözüyle bakiyor bana. Cok gucume gidiyor artik hersey cok yiprandim ve inanin intihar etmeyi bile düsündüm ama ahiretimide bu sekilde mahfetmek istemiyorum. Inanin kizlar ne cocuklugum herkes gibi gule oynaya gecti hergun bir huzursuzluk vardi nede gencligim. Nezaman bitecek bu cile hergun dua ediyorum.

Herşeyin aynısını ben yaşadım,sanki kendimi okuyorum,yöre farklılıklarımı dersin,altın mı düğün mü dersin..
Bugün ne durumda olduğumuzu bilsen....
Kimsenin sana ne dedeiğini umursayıp kendini istenmediğin bir ailenin ortasına atma,
İnsanın başına açmadığı belalar kalmıyor o seni istemeyen insanların sonra..

Eğer mutlu ve sağlıklı bir yuva kurmak istiyorsan,unut,çünkü bu şartlarla olmaz velhasılı..

inan ki insan başta biribirine kanı kaynamadı mı sonra asla kaynamıyor, aileler arasında problem oluyor,eşler ve aile arasında oluyor ve bu kesinliklle size yansır. eğer çok bağlı değilsen vazgeçme şansın varsa vazgeç derim arkadaşım vallahi ailelerin arası bozuk oldumu huzur muzur olmuyor. ilk 1 yıl iyi hoş sonra sıkıntılar başlıyor ama çok seviyo vazgeçemiyorsn bazı şeylei göze alman lazım.çok sıkıntılar zorluklar oluyor bunların üstesinden gelebilirsen evlen ,

canım üzme canını, boşver oluruna bırak, kendi canının kıymetini bil yeter,Allah bir kapı mutlaka açar.

bence boşver hiç dönme bir daha.. nişanlın gerçekten güçlü olsaydı o yüzük hiç atılmazdı ..kendi babanın geçimsizliğinden kaçarken başkasının geçimsizliğini nasıl çekeceksin? zehir olcak hayat ..bile bile lades deme..25 yaşında da evde kalınmıyo öyle diyenler mi bakacak evlenince sana ben 30 yaşımda evlendim daha 1sene oldu..ama eşimi istemesem inan 40yaşında bile olsam redederdim. kim ne derse desin tıka kulaklarını bu kısmını düşünme bile..

bencede unut
kavga da etse babandir , seni sokaga atacak hali yok ya
insan ana babasini çeker bi $ekilde ama el oglu hiç çekilmez huzursuz ortamda
yagmurdan kaçarken doluya tutulma,ayleler genelde %99 haklidirlar bunuda unutma
ya$indada bi$ey yok, vardir seninde bi nasibin kismetin elbet "eski" ni$anlin di$inda

Merhaba arkadaslar,

yaptığın masrafla kalırsında ne demek.
birlikte bir yuva kuracaksanız elbette masraf yapacaksınız.
onun annesi babası olmasaydı, hem yetim hem öksüz olsaydı kimse evlenmicekmiydi onunla?
eğer onu seviyorsan ayrılmazsınız..

Herşeyin aynısını ben yaşadım,sanki kendimi okuyorum,yöre farklılıklarımı dersin,altın mı düğün mü dersin..
Bugün ne durumda olduğumuzu bilsen....
Kimsenin sana ne dedeiğini umursayıp kendini istenmediğin bir ailenin ortasına atma,
İnsanın başına açmadığı belalar kalmıyor o seni istemeyen insanların sonra..

"Kimsenin sana ne dedeiğini umursayıp kendini istenmediğin bir ailenin ortasına atma,"
iste kilit noktasi burada!!!
hymarry'nin bu sozunu kesinlikle yabana atma!!!

Back
X