- Konu Sahibi TatliHuzur
Merhaba arkadaslar,
Bi önceki konumu okuyan arkadaslar varsa bilirler, ben nisanlimdan ayrildim. Biz nisan bohcasini geri gönderdik,
onlarda bizimkini gönderdi. Kayinvalide kesinlikle beni istemiyordu neyaptiysak ikna olmadi. Dugun yapmayiz biz ne halin varsa gor dediler nisanlima. Simdi "eski" nisanlim ailesiyle görüsmüyor sadece yatmadan yatmaya gidiyor eve. Hergun beni ariyor günlerce yalvardi ben is bulup kredi cekip dugunumu kendim yapacagim neolur bekle beni diyor
Babam ve annem konustugumu bilmiyorlar bilseler kiyamet kopar
Herkes bir iki sene konusmazlar sonra sonucta annesi babasi yine barisir diyor herkes. Yani yaptigin masrafla kalirsin diyorlar. Ben annesiyle babasiyla arasini kesinlikle bozmadim hicbirzaman iyi bir iliskileri yoktu simdi tamamen koptu aralarindaki iliski. Uc aya kadar herseyi halledecem, babanlada konusup ikna ederim diyor. Neyapmaliyim sizce kizlar? Gercekten seviyorum ama korkuyorumda 
Bi önceki konumu okuyan arkadaslar varsa bilirler, ben nisanlimdan ayrildim. Biz nisan bohcasini geri gönderdik,
onlarda bizimkini gönderdi. Kayinvalide kesinlikle beni istemiyordu neyaptiysak ikna olmadi. Dugun yapmayiz biz ne halin varsa gor dediler nisanlima. Simdi "eski" nisanlim ailesiyle görüsmüyor sadece yatmadan yatmaya gidiyor eve. Hergun beni ariyor günlerce yalvardi ben is bulup kredi cekip dugunumu kendim yapacagim neolur bekle beni diyor