Bunaldim artik!! Neyapmaliyim?

keşke evlenmeseydim sözünü eşimi de kendimi de çok yıprattığımız için söylüyorum.
amin 1.5 senedir evliyim ve evliliğimin ikinci haftası balayından döner dönmez başladı sorunlarımız. eşimi benden çok kıskanıyorlar benle olmasında nerde olursa olsun havasındalardı eşim o büyük kavgamıza şahit olmadı çünkü şehirdışında çalışmaya gitmişti. annemler beni alıp götürdükten sonra arayıp telefonda anlattım olanları apar topar geldi ailesi ile kavga gürültü bağrış çarış konuştu her tarafı dağıttı benim karıma nasıl böyle yaparsınız diye zorlada olsa bi denge oldu. ama ne zaman eşim iş için dışarıyaa çıksa tatışmalar başlardı. eşim olmadan tek başıma bakkala bile gidemeyeceğimi söyleyen bi kv vardır. eşim şu an işsiz ve bizim bir sorunumuz yok o yönden ama böyle oluncaya kadar çok büyük kavgalar ettik ben eşimle eşim ailesiyle
herkes çok yıprandı şimdi iyilikle yaklaşsalar bile içimde hep huzursuzluk var.
evet eşim benim yanımı tutuyor ama bazende yaşanılanları unut be hayatım yeni bir sayfa açalım bu kadar soğuk olma anneme diyedebiliyor.

yanii ne kadar seni düşünsede annesinide düşünecek. adı üstünde annesi. arada kalıyorsa buda sorunların devam etmesi demek.
herkez yaması gerekeni bilse o adamlarda arada kalmaz işte.
zor işler bunlar yaa.. Allah yardımcınız olsun.

yineliyorum.....
erkek düzgün işi yoksa tekrar tekrar düşünülmeli kime güveniceksin... kim evi geçindirecek
sen ne kadar çalışabilirsinki çocuğun falan olmayacak mı çocuk yapmayacak mısın hiç sürekli çalışabilecek misin kimse kimseyi kadırmasın kadın sürekli çalışamaz ev işi, bebek kolay değil bana göre ağır şeyler bunlar işle birlikte bu üçleme teklemeler olur diye düşünüyorum..

sana tavsiyem borçsuz evlenme planları yap en azından

Back
X