Bunaldim artik.

maalesef yeni evliliklerin en büyük problemi uzun süre birbirine alışamamak oluyor bide işin içine aileler girince bu süreç iyice sancılı geçiyor bence 2 tarafın ailesindende uzak yaşamak gerekiyor ama bence sen biraz daha dayan tatlım eğer seviyorsan...Er yada geç oda ailesinden artık uzak kalması gerektiğini anlıcak yeni bir aile kurduğunu kabullenecek.

Allah yardım etsin ne deyim kocanı ikna etmekten başka çaren yok ama o da anlamıyorsa ki zaten senin yanında da değilmiş.. madem kaynanan görümcelerin ii onlara çıtlat bu konuyu belki onların yardımı dokunur da eşinin babasını ikna ederler

benimkiler zaten uzakta ve hicbiseye karismiyorlar. ama onunkiler ole diil ve esimin bisicik anlicagini sanmiorum. her zaman ayni konu ve sonunda her zman ayni kavga. laf da soyletmiyor hani diyorum bazen konusayim da biraz rahatlayayim o da yok. ben seviyodum ama artik bilmiyorum. bazen ole oluyo ki yuzune bakamiorum ve yaninda yatmak istemiorum. ama o hicbiseyi yapacak cesareti yok, cok pisirik. bi bana dayilaniyor diyorum ya elin insanina karsi bile beni savunmuyor savunmadi. ailesinden diil disardan adamlar bana neler yaptilar da onlara bile agzini acmadi, hicbisey demedi.

herkes bilio ama adam cok otoriter, bisey dedi mi kimse ustune soz soylemiyor. esim kendi konusmuyor korkusuna, bana 'sen de konusmayacaksin' diuyor, beni de konusturmuyor babasiyla. kaynanam da istiyor ama kocasi hayir dedi mi ustune soz soyleyemiyor. her konu icin boyle.

hımm anladım tatlım cidden sorun sırf aile değilmiş sen hatalı bile olsan başkalarına karşı seni savunması çok önemli.Ayrıca bir kere bu kadar uzaklaşınca bir daha toparlayamıyor insan zaman verince geçen süre sadece can acıtıyor.Bişeyleri sadece ertelemiş oluyorsun

zaten bu yuzden ne kadar istesem de cocuk isini erteliyorum, ilerde ne olur kestiremiyorum.

o zaman durum çok kötü adam yaşlı mı ölecek gibi mi

çok haklısın canım yaa sorun olan evliliklere çocuk cağre olamıyor maalesef o çocuklarda arada hırpalanıyor sen en doğrusunu yapıyorsun keşke herkes senin gibi düşünse

peki canım neden en başından kabul ettin beraber oturmayı neden ayrı evde oturmak istiyorum demedin özellikle yeni evliliklerde eşler mutlaka yanlız kalmak ve evliliğin yani cicim aylarının tadını çıkarmak ister buda herkes tarafından bilinir sen neden kabul ettin bilmiyor muydun böyle olacağını

o zaman durum çok kötü adam yaşlı mı ölecek gibi mi

tobe yaa :) yok yok daha genc.

çok haklısın canım yaa sorun olan evliliklere çocuk cağre olamıyor maalesef o çocuklarda arada hırpalanıyor sen en doğrusunu yapıyorsun keşke herkes senin gibi düşünse

mutsuz evlilige cocuk mutluluk getirmez, ben bole dusunuyorum.

ben ona sordum, bana cevabi su oldu. bilmiyorum ama bi sure burda otururuz ev buyuk. hii cok buyukmus ben her zaman asagidan yukari banyoya cikiyorum gecenin bir saati.

bilmiyordum inan ki, biraz alisirim sonra cikariz diyordum. bi de ablam da biyle o hic cikmayi istemiyor bile. ben de ole olurum sandim ne bileyim.

anladığım kadarıyla aslında senin sorunun eşinin bu kadar pasif davranması sonuçta eşinin aileyle ilgili pekte fazla bi sorunun yok kaynana görümceyle aran güzel eşinin böle davranmasını birlikte yasamanızdan kaynaklandığını düşündüğün için ayrı eve çıkmak istiyosun sanırım ama eşin zaten dediğin gibiyse ayrı ev ne kadar çözüm olur bilemem sonuçta yatak odası diye bir yer var eğer eşin seni mutlu etmek istese her türlü yapar bunu

aman bu aynı evde oturmayı kabul edıp sonra dert yananları hıc anlamam kabul etmeseydın en baştan madem aynı evde yasıycagını kabul ederek evlendın o eve uyum saglamak zorundasınız bence

canım yapacagın sey belli 2 secenegın var ya sabredıp bekleyeceksin ya da karsına alıp cıddı bır konusma yapacaksın bunun böle devam edemeyecegını ayrı bı evın esyaların mutfagın özel bır hayatın olması gerektıgınını yoksa bu ısın böle devam etmeyecegını gun gectıkcede sevgının azaldıgını felan gayet cıddı ama sakın ve kararlı bı tutumla anlat ona bakalım tepkısı ne ollacak?

bu işler böyledir ne yazıkkı er kişi (koca) biraz oturalım çıkarız der..

Ve er kişi rahata alışmıştır..

Kira derdi yok boğaz derdi yok.. karıda dır dır edemiyo habure bişi istemiyo(gezmeye götür eşya al) er kişinin kafası gayet rahattır

geride kalan onu pek bağlamazz ev oteldir zaten yemek yenir tv izlenir pc bakılır uyunulur..

Umarım eşiniz sizi anlar sizde artık ayrı ailesinizz bunu anlar
Mutluluklarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…