Bunaldım artık

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Mrb.son zamanlarda cok konu acmaya basladim cunku cidden bunaldim.sorun esim ve kk.son bi senedir esim bi yakin bi uzak davraniyo bana.ben herseye ragmen yinede seviyorum kocami.sicak davraninca inanip bende oyle davraniyorum sonra bisey istiyorum yahut bisey soruyorum dutduk yere tersliyo.sonra yine sicak davraniyo filan.iyice ayari bozuldu adamin.maymun etti benide.sonra bi konu daha varki beni encok uzende bu.aileme gitmek istiyorum ozluyorum gidene kadar bi suru dil dokuyorum.oraya varinca esim surati dusuruyo anlamsiz tripler filan.halbuki biz kayinvalideyle altli ustluyuz yazik kadin dul diye sesimi cikarmadim yillar yili.birlikte yedik ictik.bi beklentimde yok ondan.ama esim egri yapsin dogru yapsin oglunu hakli cikarma cabasi icinde ve surekli yorum yapma geregi goruyo kendinde.cok zor tutuyorum kendimi.kalbini kirmayim yine yuzyuze bakcaz diye.boyle iste psikolojim altust oldu resmen

Annen bizim iliskimizde soz sahibi olmamali dedigimde o benim annem korumaci davraniyor tipki senin ailen nasil sana soz ettirmiyosa diyor.o kadar yillik evliyiz aile fertlerimden biride karsisina gecip sen boylesin demedi.cok sinir oluyorum artik.

Bide esimin boyle dengesiz davranislari kurt dusuruyo icime.birimi var aklinda diye kuruyorum kendimi.ustune kk dede agir geliyor bunyeme cikip giymek istiyorum filan.sonra sakinlesip sacamalama yoktur oyle bisey diye telkin ediyorum kendimi.yine hayata kaldigim yerden devam ediyorum.ne yapacagimi bilmiyorum artik.yorulmus hissediyorum kendimi.

Evet cok severek evlendik biz zaman insanda bu denli sevgi deformesi yapmaz heralde.bir insan esini durduk yere niye tersler.kavgayi yapmak sanki bi kivilcim bekliyo.cok uzuluyorum.
Borçlar var mi? Tabii ki bu bahane olamaz da. Eve gec mi geliyor telefon saklaniyor mu da suphelendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…