- Konu Sahibi azrammmmmm
-
Iyi geceler benim derdimde kv. Le beni cok sikiyor cok dusunuyor herseyin kotusunu dusunuyo yani bi ornek veriyim anne ben bakkala gittim desem ne oldu dustunmu kotu biseymi oldu diye sorar felaket tellali tamm onu seviyorum ama brni artik cok bunaltiyo az evimde otursam hadi bize gel korkarsin diyo ( evimiz yanayana) yemek yedinmi diye surekli sorar yani dusunuyo beni ama cok sikiyo ogluna okadar duskunki afedersiniz kabiz olsa tuvalete ciktimi diye soruyo ya ciddiyim cok komik yaa sinirime gidiyo bukadarda olmazki her konuda oglunu kayiriyo cok sivri dillidir herseferinde laf sokmadan durmazz esim iaten gelmeden uyumaz asla sanki ben yokmuaum gibi esimle gezmeye gitsek eve gec kalsak balkonda bekler bizi arrik cok bunaldim yaaa benmi nankorum yoksa kaynanmmi cok abartiyo napicam bennnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynından bendede var canım, aynı evhamlılıktada babası var, ben 37 eşim 42 yaşında, aynı şehirdeyiz, onlara gittiğimiz zaman eve vardıkmı diye tekmil veririz birdekısacası can çıkmayınca huy çıkmaz.. ne dertliymişim bende be
Ayyy bizde oyasa gelince bise deismicekmi kafayi yerim bennnn
aynının 5 kat üst modeli bendede var eşim 47 yaşında anası 75 adam 120 kilo enine boyuna iri bişi yani azcık hareket etse terledin diye havluyu alıp koşuyo okadar ısrarcı okadar evhamlıdırki ve aşırı kou tekrarı yapar dinleyemezsin takip etmek mümkün deil yani ve bazen panik olurum konuyu kaçırdım soru sorarsa diye yemek yedinmi ayy yemedi aç kaldı yese çok yedin obez olacan zaten benide hastalıklı olarak görüyo azyıfım diye balkonlarda bekler sürekli arar off ne çektim bende beeh
Tek deilmisim megerrr ayni yaa acmisin oglum ac deilmisin olum diye sorup durur isteyse ayyyy yoruldu benim kuzuuuum diye abartir bkrakta onu artik ben dusuniyim dimi yani tabi oglu dusunsunde bukadari abarti gosteris bende gormemisin bi oglu olmus tutmus....... hayir tek oglu esimde deilki ama oburune bu kadar takik deil nefense bizimkine kancayi takmis kadin esimde aetik bunaliyo farkindayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?