Bunaldim...

Smeacar

Sadece aşk
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2017
420
444
33
Iyi aksamlar arkadaslar... işin içinden cikamiyorum ve sizinle paylasmak istiyorum ben 5 yillik evliyim 4 yasinda kizim var evlendigimiz ilk gunden beri hep esimin kiskanclik krizleriyle ugrasiyorum ilk basta tatli geliyodu ama zaman gectikce cekilmez hal almaya basladi surekli baski hakaret hamileyken bile devam etti gebeligimi goz yaslariyla gecirdim ufacik perde arali olsa kime bakiyosun yolda ufacik basimi kaldirsam basimin etini yiyo kime baktin hatta bi donem kapiyi kilitleyip ise gitti hic bir yere yalniz gidemiyorum mutlaka yanimda biri olacak simdilerde biraz daha azaldi ama devam ediyo kizdigim sucunu bastiriyon diyor sustugumda bak kabul ediyosun diyor hakaretlerinden biktim bunlari hak edecek bisey yapmadim cok asiri promlemli bi ailede buyumus sanirim ondan kaynaklaniyo kendim icin mutlu olacagim ne varsa bi sekilde mani oluyor ve bunca yasanandan sonra ipler koptu tahammulum yok ona artik ufacik dedigi batiyor ozguvenimi yitirdim uyanmak istemiyorum cok mutsuzum her seye sinirleniyorum küsüyorum agliyorum simdi de ben naptim sana boyle davraniyosun bahanemi ariyosun birini mi buldun diyo kafayi yicem anneligimden bile zevk almaz oldum cok yorgunum bitkinim napacam ben kizlar neyapmaliyim sizce ???

Neden bu kadar kıskanç ?
Güveniniz yok mu birbirinize ?

Tedavi olsun diyeceğim, doktora gitmez diyeceksin. Boşan diyeceğim boşanamam diyeceksin.
O zaman ya bir cinnetle çözeceksin veya söylediklerini takmayıp bildiğini okuyacaksın. Her dediğini uygulamak zorunda değilsin, ufak ufak aman saçmalama, abartma demeyi deneyebilirsin.

Eger doktora gitmeyi kabul etmiyorsa iki tarafin da akrabasi olmayan ama guvenebileceginiz birisine danisin, iki tarafi dinlesin ve nasihat etsin

Diyorum oyle duymazdan geliyorum ama hangi birini duymucam cinnet geciriyorum gecirmez miyim aglama krizlerine giriyorum cok emek verdim bu evlilige kiyamiyorum kizima ama omrum bitti ozgurlugumu istiyorum gulmeyi ozledim kafayi yicem

Kabul etmiyo ben hakliyim sen namussuzsun diyor

Canım senin annen baban veya sana destek olacak akraban yok mu ? Eşinin ailesi mantıklı insanlarsa onlarla da paylaşabilirsin. Belki kulağını çekerler, yazık kıza derler.

sen namussuzsun diyor
Bu çok ağır bir itham!!!
İnsan,eşine şu cümleyi kuruyorsa psikolojisinde bir sıkıntı var demektir.
Konuşun hatta tehdit edin.
"Bir daha böyle şeyler söylersen veya saçma sapan kıskançlık krizlerine girersen seni boşarım!!!" deyin.
Bu nedir ya! Gözümüzden sakınıyoruz çocuklarımızı büyütürken.Elin oğlu geliyor mahvediyor, o kıyamadığımız evlatlarımızın hayatını!!!!

Evliliğimin ilk bir kaç ayında biraz kısıtlamaya çalışmıştı eşim beni ama ben buna izin vermedim
Tepkinizi koyun zira birine mi bakıyorsun ne demek , namussuz falan
Terbiyesiz herif

Yalnız bana öyle geliyor ki bu adam boşanmak isterse delirir Allah korusun bence aileler destek olsun. Boşanma konusundaki tavrını bir yoklayin iş ciddi olursa ne yapabilir ? Eğer size zarar vereceğini düşünürseniz bir gün ortadan kaybolun !!!

Bir dönem kapıyı kilitleyip işe mi gitti!!bence eşiniz sizden daha zor bi durumda!!tedavi olmalı!sizde psikolojik destek alın lütfen yaşadıklarınız gerçekten ağır zor şeyler.böylesi adamlar kendilerinde olmayan özgüven,başkalarında özellikle eşlerinde olunca çaldırıyorlar!o özgüveni sonuna kadar sömürüp darmadağın yerle bir ediyorlar.

Bu kıskançılığı kıskançlık değil hastalık , hem de şizofreni boyutunda .
Asla düzelmeyecek , hatta gitgide artacak .
Allah yardımcın olsun ...

Aynen bnde oyle dusunuyorum ipler iyice gevsedi zaten inceldigi yerden kopsun tahammulum kalmadi cunku

Iyi aksamlar arkadaslar... işin içinden cikamiyorum ve sizinle paylasmak istiyorum ben 5 yillik evliyim 4 yasinda kizim var evlendigimiz ilk gunden beri hep esimin kiskanclik krizleriyle ugrasiyorum ilk basta tatli geliyodu ama zaman gectikce cekilmez hal almaya basladi surekli baski hakaret hamileyken bile devam etti gebeligimi goz yaslariyla gecirdim ufacik perde arali olsa kime bakiyosun yolda ufacik basimi kaldirsam basimin etini yiyo kime baktin hatta bi donem kapiyi kilitleyip ise gitti hic bir yere yalniz gidemiyorum mutlaka yanimda biri olacak simdilerde biraz daha azaldi ama devam ediyo kizdigim sucunu bastiriyon diyor sustugumda bak kabul ediyosun diyor hakaretlerinden biktim bunlari hak edecek bisey yapmadim cok asiri promlemli bi ailede buyumus sanirim ondan kaynaklaniyo kendim icin mutlu olacagim ne varsa bi sekilde mani oluyor ve bunca yasanandan sonra ipler koptu tahammulum yok ona artik ufacik dedigi batiyor ozguvenimi yitirdim uyanmak istemiyorum cok mutsuzum her seye sinirleniyorum küsüyorum agliyorum simdi de ben naptim sana boyle davraniyosun bahanemi ariyosun birini mi buldun diyo kafayi yicem anneligimden bile zevk almaz oldum cok yorgunum bitkinim napacam ben kizlar neyapmaliyim sizce ???
ailen ne diyor?

Yani gerçekten inanamıyorum. Bu kadar baskı... pes doğrusu. Çocuk olmasa boşan diyeceğim de maalesef çocuk olunca boşanmak daha zor bir hal alıyor.....

Back
X