Bunaldım.

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.307
330.209
698
sadece iç dökme sanırım benimki. hamile kaldıktan sonra herşey tepetaklak oldu. İlk önce işten ayrılmak zorunda kaldım sonra eşimin işleri bitti. öyle böyle doğum yaptım bu sefer lohusa depresyonuna girdim. .bebeğim inanılmaz huzursuz bir bebekti eşimle çatışmalar yaşadım derken şu an maddi olarak inanılmaz sıkıntıdayız. 1.5 yıldır evdeyim ve artık bunaldım işe girmek istiyorum ama bebeğim en az 1.5 yaşına gelmeden girmekte istemiyorum. Şu anda mutsuzluğu dibine kadar yaşıyorum. İnşallah herşey düzelir

Mutsuzlugun dibi diye birsey yok...herkes kendi yasadigini bilir ve herkesin ki kendine gore zor..kimse mutlu degil aslinda cok..sadece herkesin yasamak icin sebepleri var..mesela cocugun var bak.allahim bagislasin..onun icin herseyle mucadele etmelisin.guclu olmalisin..cunku sen artik bir annesin..

Mutsuzlugun dibi diye birsey yok...herkes kendi yasadigini bilir ve herkesin ki kendine gore zor..kimse mutlu degil aslinda cok..sadece herkesin yasamak icin sebepleri var..mesela cocugun var bak.allahim bagislasin..onun icin herseyle mucadele etmelisin.guclu olmalisin..cunku sen artik bir annesin..
aynen öyle benim mutsuzluk diye dillendirdiğim şey başkası için çok basit bişey olabilir. Çok doğru yazmışsınız.

Devlet yardımlarına başvurdunuz mu? Evde ek gelir sağlayabileceğiniz herhangi bir iş yok mu?
Artık evinizde minicik bir hayat var. O yüzden safi mutsuzlukla bu zamanı geçirme haķkınız malesef yok. Umuyorum her şey hızla düzelir.

Devlet yardımlarına başvurdunuz mu? Evde ek gelir sağlayabileceğiniz herhangi bir iş yok mu?
Artık evinizde minicik bir hayat var. O yüzden safi mutsuzlukla bu zamanı geçirme haķkınız malesef yok. Umuyorum her şey hızla düzelir.
O kadar kötü değil durumumuz ve iyi bir mesleğim var zaten biraz zaman lazım sadece. Eşime bile yansıtmıyorum ki sadece kendi içimde yaşıyorum yani bebeğime sonuna kadar verimli olmaya çalışıyorum. Benimki sanırım bazen patladığımız zamanlar olur ya öyle bir durum. Çok teşekkür ederim

O kadar kötü değil durumumuz ve iyi bir mesleğim var zaten biraz zaman lazım sadece. Eşime bile yansıtmıyorum ki sadece kendi içimde yaşıyorum yani bebeğime sonuna kadar verimli olmaya çalışıyorum. Benimki sanırım bazen patladığımız zamanlar olur ya öyle bir durum. Çok teşekkür ederim
Anladim ben mesajınızi okuyunca daha zor bir durum diye düşündüm. Her şeyin üst üste gelmesi yorucu tabii. Eminim çok verimli bir annesinizdir asla aksini kast etmedim. Güzel günleriniz yakındır inanın.

Back
X