Bunaldım!

ben kıskançlığı karşı cins kıskançlığı olarak düşünmedim.yeğenden o boyutta kıskanmak zaten sapkınlıktır.

Yeğeniniz böyle şeyleri konuşabileceğiniz olgun bir çocuksa ona söyleyin, arasın eşinizi sizsiz plan yapsınlar ne bileyim maça falan gitsinler, bir derdim var işte sen abisin senden akıl alayım falan desin. Eşiniz kendini dışlanmış hissetmiş belki de onu kıskanmış. Onların arası yakınlaşırsa sorun çözülür, adımı yeğeniniz atarsa çok iyi olur. Ona da seni kıskanıyor demenize gerek yok bu ara işte enişten çok darlandı çıksanıza vakit geçirin vesaire demen yeterli.

Günaydın Kadınlar Kulübünün Güzel Kadınları;

Dün gece çok üzen çok ağlatan bi kavga ettik eşimle.Sizinle paylaşıp hem akıl almak hem de biraz rahatlamak istiyorum.

Bizimle aynı şehirde üniversite okuyan bi erkek yeğenim(ablamın oğlu) var.Beni de kızlarımı da çok seviyor özellikle bana çok düşkün beraber büyüdük çünkü.Eşim evdeyken de gelir yokken de.Çocuk sıkıntı etmiyor bende sıkıntı etmiyorum ama eşim buna fena takmış durumda.O yokken neden geliyormuş ta o evdeyken gelmiyormuş.Valla bunaldım sürekli aynı şeyi söyleyip duruyor 'git kendine söyle bana dinletme' diyorum ama yok hala aynı.

Dün gece saat 12'de işten geldi.Sabah 6da kalktığım halde oturup bekledim görüşemiyoruz özlüyorum diye.Geldi üzerini değişti mutfaktan yiyecek bişeyler aldı kanepeye kuruldu tv'yi açtı ve hiç halimi hatrımı sormadan başladı 'neden X gelmiyo neden beni görmek istemiyor diye'.O varken de geliyo ama taktı kafayı bi kere.

Ve ben dayanamayıp patladım.Başkaları için benim huzurumu bozma git kimle derdin varsa onunla hallet dedim.İyi o zaman madem sen bizim huzurumuzu umursamıyon karışma bundan sonrasına dedi o da.O bağırdı ben bağırdım bi türlü ortak frekansı tutturamadık.

Sigarayı bıraktım hiç sormuyo bile nasıl gidiyo nasılsın diye.Ben bişey anlatıyorum hep yarım ağız dinliyo falan.Delirdim gece gece ve yarım saat ağladıktan sonra uyuyabildim içim katıldı resmen.Çok zoruma gidiyor tv-telefondan kafasını kaldırıp ta bize bakmıyo,ondan uzaklaşıyorum git gide bunu görmüyor.

Şimdi sinirimden kuduruyorum keşke ağzını burnunu kırıp rahatlayabilseydim.

Hadi bana birşeyler söyledim.Sizin sayenizde çok karanlıktan çıktım ben.

Şimdiden teşekkürler.

Öpüyorum güzel yanaklarınızdan.
Valla keşke kırsaydın ağzını burnunu hakikaten
En başta ayıp
Ne ima ediyorsundan başlarım , sapık mısın senden çıkarım . Ablamın oğlu demek benim oğlum demek . En azından bizde böyle...

Git ona anlat diyerek eşinizi yeğenin üzerine salmak pek akıllıca değil.

Ben olsam yeğenime enişten de özlüyor seni.
Onun evde olduğu zamanlar vaktini ayarlamaya çalış derdim.

Hep o yokken geliyorsa saçmasapan kafa yapmıştır.
Olur bazen öyle.. İnsanın ruh hali her zaman bir değil.

Ne kadar kötü bir düşünce yapısı var eşinizin. Ne tehlikeli düşünceler bunlar ..
Ablanızın oğlundan kıskanmak, nasıl bir fesatlıktır?
Sizin de kalkıp kiminle derdin varsa ona anlat demeniz hiç hoş olmamış, hedef gösterdiğiniz sizin yeğeniniz...
Kalkıp kötü bir laf etse, o genç oraya adım atmayı bırak, bu yaşta ona kendini nasıl kötü hissettirmiş olursunuz, farkında mısınız?

Eşinizin erkeksi bir kıskançlık gösterdiğine ihtimal vermek istemedim. Öyleyse çok çirkin.

Belki yeğeninizin ondan hoşlanmadığını düşünüyordur? Tepkisini de böyle dile getiriyordur.

Düşünüyorum da, benim de dayımın oğlu var. Benden 10 yaş küçük. İleride evlensem o da abla abla diye hürmet edip evime beni görmeye gelse. Çay çorba ne varsa ikram ederim, öğrenci adamsın der eline para da veririm.

Eşim olacak adam da böyle höt höt etse bir güzel ağ... ederim. Amaç ne yani koca adam 20 yaşındaki gencecik öğrenci çocuktan ne istiyor da kafasına takmış. Kıskançlık mı bu şimdi ?

Yeğeninizi erkek olarak kıskanmıyor değil mi?
Yani öyledir heralde öyle olmalı
Sizin yeğeninize ilginizi,sevginizi falan mı kıskanıp sorun ediyor acaba ki gerçi bunu bile sorun edemez ya
Çok ayıp etmiş öyleyse yeğen bu ya isterseniz aynı yaşta olun.canınız kanınız.
Gerçi kk da kocasını kız yeğenlerinden kıskananan kadınLarın konularını da gördük olmaz demiyorum o nedenle.septik düşünceler bunlar.

Ben bu konuda biraz paranoyağım. Eşiniz ona göre yabancı birinden ailesini korumak istiyor. Sizin yeğeniniz onun değil..
Eşinizin bundan hoşlanmaması yeğeninizi sapkın biri yapmaz. Ama bazı şeyler için sizin yanınızda değilken önlem almak istemesi de kötü bir şey değil. Aklı kalıyor demek ki..

Neden itiraz etmek yerine sakince "nesinden hoşlanmıyorsun paylaş ki ben de gözlemleyeyim" demediniz ki?

Çocuklarınız kaç yaşında?
Lütfen onlarla aynı ortamda yalnız bırakmayın..
Emin olun aile içinde yaşanan çirkin olaylar hiç kimsenin konduramadığı kişilerce gerçekleştiriliyor..

Birinci derece akrabası tarafından tacize uğramış biri olarak yazıyorum bunu..

Ya hu eşinize cevap vermeyin soylensin dursun
Teyzesiniz siz daha ötesi var mı?

Bir de eline çerez alıp ne haber nasıl diye soracagına
Neden geldi neden gelmedi konusu açıyor

Kizlari icin endişelenmiş olabikir belki bazi oyunlari şakaları onu rahatsiz etti yada kizlarinizin önünde böyle bir profil istemedi kucuk yaş aşk meşk falan istem dışı ama olabilir...bide babadir eştir durduk yere yapmaz bizey onu rahatsiz etti demek...sizin yegeniniz evet sorun yok ama cocuklariniz teyze kizi durumunda ve kardeş sayilmiyorlar malum..esinizle konusmalisiniz

Yani erkek diye ensest radari mi var? Konu burda yigen ve teyzesi!!! Siz iyimisiniz??
Gayet iyiyim!!Ensest i kastettigimi nerden çıkardınız?Belki banyoda wc de yanlış birseyler hissetti açıkça yazmayayım isterseniz!pencerenizi genis tutun!Ensest i kast etsem bile ilk örnek olmazdı degil mi?Rastlayacağı herhangi bir nahoş durum için radara gerek yok ayrica...Çocuk tacizi falan hiç girmiyorum,pencere dar fazla gelir sanırım....

Son düzenleme:
Gayet iyiyim!!Ensest i kastettigimi nerden çıkardınız?Belki banyoda wc de yanlış birseyler hissetti açıkça yazmayayım isterseniz!pencerenizi genis tutun!Ensest i kast etsem bile ilk örnek olmazdı degil mi?Rastlayacağı herhangi bir nahoş durum için radara gerek yok ayrica...Çocuk tacizi falan hiç girmiyorum,pencere dar fazla gelir sanırım....

Yahu madem öyle birsey var, niye anlatmiyor? Yani örnek benim kizim tehlikede olacak ve kocam sadece imada bulunacak. Sonra bunun adi cocugu korumakmi oluyor?

Tuvalete banyoya sadece erkeklermi giriyor? Konu sahibi gitmiyormu? Spermin ne oldugunu bilmiyormu konu sahibi? Ki kocasi sadece "ben yokken niye geliyor" diyor. Cidden pedofil bir olaydan bahs ediyorsak kimin var oldugu önemli degil, o pislikler yine yapar yapacagini.

Yani evet pedofili diye birsey var fakat kafayi toplum olarak yemiyelim. Bahs edilen yigen ve ögrenci, bir iki saat kalip gidiyor. Esim benim yigenime böyle tepki verse alnini karislarim. Bide diger türlüsu "onun ile beni aldatabilirsin" imasi var. Ikiside fena, sapik zihniyetin ürünleri.

Yahu madem öyle birsey var, niye anlatmiyor? Yani örnek benim kizim tehlikede olacak ve kocam sadece imada bulunacak. Sonra bunun adi cocugu korumakmi oluyor?

Tuvalete banyoya sadece erkeklermi giriyor? Konu sahibi gitmiyormu? Spermin ne oldugunu bilmiyormu konu sahibi? Ki kocasi sadece "ben yokken niye geliyor" diyor. Cidden pedofil bir olaydan bahs ediyorsak kimin var oldugu önemli degil, o pislikler yine yapar yapacagini.

Yani evet pedofili diye birsey var fakat kafayi toplum olarak yemiyelim. Bahs edilen yigen ve ögrenci, bir iki saat kalip gidiyor. Esim benim yigenime böyle tepki verse alnini karislarim. Bide diger türlüsu "onun ile beni aldatabilirsin" imasi var. Ikiside fena, sapik zihniyetin ürünleri.
Umarım böyle bir durum yoktur,ama benim olmadigim saatlerde neden gelmiyor demek sizce de imalı bir soru degil mi?belki tipik Aile ile paylaşamayan kıskanç erkeklerdendir bilemeyeceğim .Tacize yakın akraba tarafindan maruz kalan biri olarak, maalesef akla gelen ihtimaller de pek masum olmuyor...Eşiyle rahatsizligi konusunda açık konusması en makul olanı tabi ki....

Umarım böyle bir durum yoktur,ama benim olmadigim saatlerde neden gelmiyor demek sizce de imalı bir soru degil mi?belki tipik Aile ile paylaşamayan kıskanç erkeklerdendir bilemeyeceğim .Tacize yakın akraba tarafindan maruz kalan biri olarak, maalesef akla gelen ihtimaller de pek masum olmuyor...Eşiyle rahatsizligi konusunda açık konusması en makul olanı tabi ki....

Evet imali soru, benim nezdimde "bensiz başka erkek ile ne yapiyorsun" imasi. Ve bu hiç hoş değil. Eşini yiğeni ile paylaşamiyorsa buna tipik erkek denilmez, sapik denilir.

Sen çok kötü birşey yaşamişin fakat herşeyi o pencereden değerlendireceksen, yanliş değerlendirirsin. Biri bana kötü olmuş bir yumurta verse ve ben zehirlensem, bu her yumurtanin kötü olduğu anlaminami geliyor? Herkese "sakin yumurta yemeyin, çok kötü" demem ne kadar sağlikli?

Yani yaşadiğin şey ile yumurta zehirlemesi ile kesinlikle ayni kefeye koymuyorum. Yanliş anlaşilmasin, sadece örnek verdim.

Evet temkinli olmak daima iyi fakat kafayi yememek lazim. Böyle psikopat düşüncelere yer vermemek lazim.

Hayretler içinde yorumları okuyoruz sayenizde...
Ne demek kızları için endişelenmiştir ne saçma yorumlama yapıyorsunuz.
Direk genç bir çocuğu sapık ilan ettiniz mışlarla mişlerle...
Sanki yakinen aileyi tanıyı evde ne olup bittiğini görürmüş gibi.
Kimse ortamı bahane etmesin, evet devir çok kötü neler duyuyoruz ama sırf bu yüzden bütün insanlara potansiyel sapık gözüyle bakamayız.
Çünkü eğer düşündüğümüz gibi değilse iftira oluyor bu.
Biraz silkelenip kendinize gelin yorum yapmadan önce yahu.

yeğeniniz sürekli eşiniz yokken mi geliyor özellikle? eğer öyle ise eşin haklı.

ben de nişanlımla ablamın evine 3-4 kere gittim. hepsinde de eniştem yoktu. o da demiş özellikle ben yokken mi geliyolar diye. haklı yani bi nevi.

empati yapsanız durumu anlarsınız.

Back
X