bunaldım...

nursesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
330
2
96
İstanbul
yaklaşık 25 gün tatil yaptım.son 10 gününü kaynanamlarla gecirdim cok bunaldım ardından istanbula dönmeye bir gün kala bir öğrendim ewime hırsız girmiş.apartopar geldim,neyse cok bişi almamış ama yinede 3 4 milyarlık bir zarar var.
neyse ardından işe başladım zaten orda çalışma arkadaşımla ii anlaşamıyorum ama idare etmeye calışıyorum.
ve eşimle kimi konularda cok kavga ediyoruz.zaten vajinismuslada mücadele ediyorum.
evlilik borçlarımız var kayınpederler sağolsunlar hiçbir şey yapmadılar....
ardından kardeşim üniversiteyi kazandı şehir dışına gidiyor ve onu cok özlicem ilk defa ayrı kalcaz.....
herşey üst üste geliyor.evliliğim bir yıla yaklaştı sanki evlendiğim günden beri belalar başımdan gitmiyor.cok bunaldımmmm...

yazdiklariniz benide bunaltti..hicmi iyi bir sey yok hayatinizda...biraz pesimist bir insansiniz bence..hayatta guzel seylerde var onlarida görün farkedin..

herkezin hayatında aksiliklerin ard arda sıralandığı dönemler olur....olaylar üst üste gelmiş ama iyi açıdan bak kardeşin ne güzel okul kazanmışşş.....vajinusmus artık çözümsüz değil
burda görmüştürsün bi çok kişi kendi düğününü kendi yapmış kaynana kayınbaba yardımı almadan.....
eşinle tartışmalarınızda olayların gerginliğiyle belki daha tahammülsüz olmandan kaynaklanıyor olabilr....
sabırederek isyan etmeden aşmaya çalış ALLAH kolaylık versin...

yaklaşık 25 gün tatil yaptım.son 10 gününü kaynanamlarla gecirdim cok bunaldım ardından istanbula dönmeye bir gün kala bir öğrendim ewime hırsız girmiş.apartopar geldim,neyse cok bişi almamış ama yinede 3 4 milyarlık bir zarar var.
neyse ardından işe başladım zaten orda çalışma arkadaşımla ii anlaşamıyorum ama idare etmeye calışıyorum.
ve eşimle kimi konularda cok kavga ediyoruz.zaten vajinismuslada mücadele ediyorum.
evlilik borçlarımız var kayınpederler sağolsunlar hiçbir şey yapmadılar....
ardından kardeşim üniversiteyi kazandı şehir dışına gidiyor ve onu cok özlicem ilk defa ayrı kalcaz.....
herşey üst üste geliyor.evliliğim bir yıla yaklaştı sanki evlendiğim günden beri belalar başımdan gitmiyor.cok bunaldımmmm...

arkadaşım azıcık pozitif ol saglıgın yerindemi şükret eşin yanındamı şükret inan senin takıldıkların dert degil ALLAH ta büyük dert verip derman aratmasın inş ...

canım önce vajinismus sorununu halletmelisin.bu sitede yazılan bir çok şey var onları bile uygulasan bir adım olur bak 1 yıl geçmiş bile.sonuçta çalışıyorsun bu konu ile ilgili bir doktora da gidebilirsin.bence asıl kaynak sorun bu.sonra eşinle diyaloğun iyileşir,kendine güvenin gelir.cinsellik sadece cinsellik değil bunu unutma.insanı yeri geldiğinde öyle rahatlatıyor ki bütün sorunlarından uzaklaştırıp daha pozitif olmana sebep oluyor.diğer olaylar o kadar önemli değil.sen bunu hallet gerisine güler geçersin.

Kardeşiniz üniversiteyi kazanmış, mutlu olunacak bir haber. Özleyeceğim diye üzülmektense, onun geleceği için sevinin bence.
25 ün tatil yapmışsınız, 10 gün sıkıntılıymış ama peki geri kalan 15 gün?
Evinize hırsız girmiş, maddi zarar var ama iyi ki siz evde değilmişsiniz. Değiştiremeyeceğiniz bu gibi durumlarda cana geleceğine mala gelsin demek en iyisi. Sadece zararı görmenin kimseye bir faydası yok, aksine sadece yıpranırsınız.
Vajinismusla uğraşıyorsunuz ama bu da çaresiz bir sıkıntı değil biliyorsunuz. Oysa ne çaresiz dertler, hastalıklar var... Eşiniz bu konuda size yardımcıysa (dilerim öyledir), bu bile büyük şans.

Kısaca; tamam pembe gözlüklerle dolaşın demiyorum ama sadece kötü şeyleri değil, güzel olanları da görün. Emin olun "hayatımdaki facialar" diye bir liste çıkarmaya kalksam ben de epey uzun bir liste yazıveririm şimdi şuraya.

herkes haklı olabilir.sanırım bende bugünlere bişeyler var.dertlere sürekli yenileri ekleniyor.kardeşimi gönderdik okuluna dönüşte annemler kaza yaptı cok şükür bişey yok ama her yeni gelen eskisini unutturuyor.

sabret canım emin ol herşey düzelecektir,ben sevinçlerinde üst üste kederlerin de üst üste geldiğine inanırım,rahat olun bunlarda geçecektir.Hem bir de olumlu yönden bak kardeşin ünv. kazanmış bu da güzel bir gelişme...:3:

biraz pesimistlik var galiba.:97: geçer bu sorunlar merak etme, kendini sıkma bunları ince ince düşünerek, geçecek çaresi olmayan sorunlar değil neyseki.

Back
X