• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldım..

Spor yap, bir spor salonuna yazıl hem çevre olur hem hareket etmiş olursun. Üniversite mezunu isen yüksek lisans yapabilirsin. İlgin olan bir alana başvur, tezsiz de olabilir. Hem yeni bir şeyler öğrenirsin hem kariyerine bir artısı olur. Herhangi bir kursa yazılabilirsin, ebru, hat v.b. Kendinize uğraşacak bir şeyler bulun yani, işiniz de rahatmış. Bir derneğe üye olun mesele, bir sürü sosyal yardım kurumları var, netten araştırın işte. Karşınıza bir sürü şey çıkacaktır.

aslında yüksek lisans iyi fikir bu konuda yardımcı olabilir misin bana

sana katılıyorum bende masa başı işindeyim yerim çok rahat ama işte biraz sıkıcı o yüzden bunalıyor insan. bekarsan akşamları filim izleyebilirsin internetten ben çok yapardım haftada 3 gün filim günüm vardı vizyonu ayrıca takip ederdim sinemeya giderdim. EVLENİNCE EŞİMLE GEZMEYE BAŞLADIK.
tiyatro sineme konserler spor ev gezmeleri derken hafta nasıl başlıyor nasıl bitiyor bilmiyorum.

bunalma hayatın en güzel yaşındayız bence bir şeyler ara bul kendine

bende evliyim aslında doğru bi program yapsam eşimle her gün bi yere gitsem sıkıcı olmaz belki bu kadar sizin eş dost çok herhalde

bende evliyim aslında doğru bi program yapsam eşimle her gün bi yere gitsem sıkıcı olmaz belki bu kadar sizin eş dost çok herhalde

HAFTADA 3 GÜN SPOR VAR. 7-9 gidiyoruz o günler pek bir şey yapamıyoruz. kalan günlerde ya aile ziyaretleri oluyor yada yeni evlenen doğum yapan arkadaşlar var bu aralar mesela onları ziyaret ediyoruz yada eve davet ediyoruz. hafta sonu ise ya sineme yada konser tiyatro katıyoruz zaten hafta bitiyor. biraz dış dünyaya kapalı olunca insan sıkılıyor. tüm gün iştesin zaten yine belirli bir alan insanı sıkıyor.

sosyal aktiviteler biraz para yönünden zora sokabilir fakat belediyelerin en azından ayda bir TSM yada THM konserleri oluyor onlara gidebilirsiniz ilinizde devlet tiyatrosu var ise fiyatları çok uygun3-4 lira çok sarsmaz. benim bulunduğum ilde belediye etkinlikleri çok ben onlara üye oldum kafama yatan var ise hemen ayırtıyorum sağolsun eşimde kırmıyor beni en azından biri saat başka bir dünya ile karşı karşıya kalıyoruz.

yüksek lisans ben düşündüm fakat çalıştığım yer şehre uzak izin vs gibi sorunlar oluştu. çocukta yok ama hafta sonları kurslar oluyor bazen kişisel gelişim hobi vs onlara gidiyorum.

Aynı durumda olduğum için seni çok iyi anlıyorum. Bir sanayi sitesindeyim ve çalıştığım ortamda tek bayanım, etrafım da hep erkekler var. İşte harıl gürül yoğun değil, yapıyorsun bitiyor. İnternette takılıyorum, kitap okuyorum bol bol, ama ne bileyim yine de daha resmi, aynı ortam da aynı işi yaptığımız bayan arkadaşlarım olsun isterdim. :ssz:

Back
X