• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldımmmm

umutluluk79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
255
7
26
Diğer
içimi dökmek istediğim tek yer burası heralde...yeni bebek yapmış doğum stresini tam atamamış bir bayanım...doğum esnasında eşimle ve kv ile bazı prob yasadım...tam bunlar hallolmamışken bir de eşimin savurganlığı beni ve bebeğimizi düşünmemesi beni iice yıprattı..evlenmeden önce benim hem evim hem de arabam vardı... eşimin ise hiçbir seyi...bunları bile bile evlendim ama takdir gördüm mü hayırrrr....kendisi önce özel sektörde çalıştığı için maddi durumu ii değildi...şimdi kamuya gecit ve benden fazla maas almasına rağmen maaşını naptığı belli değil...mesala ev için bir miktar kredi çektim onu bile hala bana ödetiyo...sorsan bu ay suna harcadım öteki ay buna deyip atlatıyor...üstüne falza varmak istemiyorum ama bazı seylrer cok canım sıkılıyor..ailes deseniz onlar ayrı bir alem cocuklarına tek kuruşluk yararı yok ama zararı cok...evlenmeden önceki ilgisi ve alakası da gittikce azalmaya basladı....fazla ferdakarlık yaptım sanırım...

içimi dökmek istediğim tek yer burası heralde...yeni bebek yapmış doğum stresini tam atamamış bir bayanım...doğum esnasında eşimle ve kv ile bazı prob yasadım...tam bunlar hallolmamışken bir de eşimin savurganlığı beni ve bebeğimizi düşünmemesi beni iice yıprattı..evlenmeden önce benim hem evim hem de arabam vardı... eşimin ise hiçbir seyi...bunları bile bile evlendim ama takdir gördüm mü hayırrrr....kendisi önce özel sektörde çalıştığı için maddi durumu ii değildi...şimdi kamuya gecit ve benden fazla maas almasına rağmen maaşını naptığı belli değil...mesala ev için bir miktar kredi çektim onu bile hala bana ödetiyo...sorsan bu ay suna harcadım öteki ay buna deyip atlatıyor...üstüne falza varmak istemiyorum ama bazı seylrer cok canım sıkılıyor..ailes deseniz onlar ayrı bir alem cocuklarına tek kuruşluk yararı yok ama zararı cok...evlenmeden önceki ilgisi ve alakası da gittikce azalmaya basladı....fazla ferdakarlık yaptım sanırım...

fazla fedakarlık yapınca böyle oluyor canım.kendini biraz geri çek bakalım belki faydası olur.seni bebekte de kıskanıyor olabilir.devamlı bebekle ilgilenme eşinede zaman ayırmanı tavsiye ederim

Harbi saçma bir durum; tamam hayat müşterektir ama gerçek hayatta bu şekilde çok örnek gördüm. Eşinin veya eşinin ailesinden gelen parayı yemeye alıştıktan sonra evin sorumluluğunu üzerine almayı asla öğrenemeyen erkek örneği çok var. :19:

Bence alın karşınıza saygı çerçevesinden çıkmadan konuşun. Kredi borcunu, faturaları ikiye bölün ve ortak ödeyin. Ekstra çıkan masrafları da yine beraber karşılayabileceğinizi, ancak bu şekilde ikinizinde sağlıklı bir bütçe yapabileceğini ve eşit sorumluluk alıp geleceğinizi düzenli bir plana oturtabileceğinizi belirtin.

.

anlatmaya calışıyorum ama olmuyorr..her aya bir bahane buluyor...benim için para önemli değil ama onun bulduğunun üstüne resmen konması beni rahatsız edşyor...

Bir erkegin evin sorumlulugunu almasi kadin icin cok onemli gercekten. Bunun erkegin maasiyla kac para kazandigiyla alakasi yok. Sorumluluk sahibi olmak ve tutumluluk yetiyor kadini mutlu etmeye..

Her şey gibi fedakarlığında fazlası zarar
Niye herşeyi sen ödüyosun ki ikinizde çalışıyoken
Sorumluluk vermen lazımdı en başından
Rahatlığa alışmış açıldıkça açılıyo paşa

Bari doğumdan sonra biraz sorumluluk alsın
Her akşam bişey iste mama, bez çok acil lazım
Bebeğe bişeyler aldım krediye param çıkışmıyo de
Ne o öyle otel gibi kullanıyo evi

Bir erkegin evin sorumlulugunu almasi kadin icin cok onemli gercekten. Bunun erkegin maasiyla kac para kazandigiyla alakasi yok. Sorumluluk sahibi olmak ve tutumluluk yetiyor kadini mutlu etmeye..

malese hiç tutumlu değil canım saçma sapan şeylere para verir...ailesi de sürekli beklenti içinde bir de böyle bir durum var ....

Her şey gibi fedakarlığında fazlası zarar
Niye herşeyi sen ödüyosun ki ikinizde çalışıyoken
Sorumluluk vermen lazımdı en başından
Rahatlığa alışmış açıldıkça açılıyo paşa

Bari doğumdan sonra biraz sorumluluk alsın
Her akşam bişey iste mama, bez çok acil lazım
Bebeğe bişeyler aldım krediye param çıkışmıyo de
Ne o öyle otel gibi kullanıyo evi

bundan sonra bi de öle deniycem canım...yok öle herseyde hazıra konma devri bitti...ama neden hep kadınlar evliliği yürütmek için çaba sarfediyo ki bunu anlamıyorummmmm

Canim bence hazir dogum yapmisken al ucretsiz izin otur..isi olmasa sorun olyr ama devlet memuruymus mecbur bakacak..onun ev gecindirmesine alistiktan sonra basla ise ...her zaman kadinlarin calismasi ve eslere destek olmasi taraftariyim ama sizinkinin bi kendine gelmesi lazim..

Ücretsiz izne ayrıl bebeğinle ilgilen bırak o baksın evin sorumluluğuna. Onun alanına girmişsin o da rahatı görmüş kıymet bilecek yerde iyice yaymış. Para idare etmesi gereken o. Kamudaysan ücretsiz uzun bir izin al bırak biraz sorumluluk alsın. Yetmedi yetişmedi diye o düşünsün. Fedakarlıktan anlamıyor erkekler enn iyi niyetlisi bile anlamıyor ne yazık ki. Onu kendine hak görüyor.

aynen canım esas biz har vurup harman savurcaz da onlar tutuşcak ama işte...boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar diye....

Evet canim,ama ben ôyle disi kus olmak istemiyorum,erkek her yerde yapar her kosulda ama biz kadinlar degil.
Ben kendimi düsünmem gerektigini biliyorum ama birde pratige gecirsem :)

Back
X