bunalıma girdim

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
merhaba doktor hanım öncelikle vereceğiniz cvb için çok teşekkürler.benim problemim vajinanın içinden gelen koku.sürekli duş alıyorum sıklıkla wc de temizliğimi saf sabun ile yapıyorum günlük ped rahat edemediğim için pamuk kullanıyorum ve çamaşırım tertemiz olduğu halde alışkanlık yaptım günlük değiştiriyorum.11 yıldır adetlerim düzene girmediği ve koku dolası ile doktora gittim iki kez ultrasyona girdim hormonlarım ölçüldü birşeyin yok diyildi yasmin ilaç verildi bide antibiyotik ama geçmedi süreklide utandığımdan gidemiyorum zaten sonuçta alamıyorum acaba yumurtalıklardamı birşey olabilir temizliğime çok dikkat ediyorum çünkü.vajinanın içi ferah değil öyle hissediyorum iyi günlerbilmiyorumkismile

ya koku olmasın adet düzensizliği önemli değil idare ediyorum ama yok koku oluyor özelliklede adetin sonuna yakın gelen akıntıda daha şiddetli oluyor.zaten benim akıntımda ilk adet görmeden 2_3 yıl kadar önce gelmeye başlamıştı.ilk 14 yaşında adet gördüm

merhaba doktor hanım öncelikle vereceğiniz cvb için çok teşekkürler.benim problemim vajinanın içinden gelen koku.sürekli duş alıyorum sıklıkla wc de temizliğimi saf sabun ile yapıyorum günlük ped rahat edemediğim için pamuk kullanıyorum ve çamaşırım tertemiz olduğu halde alışkanlık yaptım günlük değiştiriyorum.11 yıldır adetlerim düzene girmediği ve koku dolası ile doktora gittim iki kez ultrasyona girdim hormonlarım ölçüldü birşeyin yok diyildi yasmin ilaç verildi bide antibiyotik ama geçmedi süreklide utandığımdan gidemiyorum zaten sonuçta alamıyorum acaba yumurtalıklardamı birşey olabilir temizliğime çok dikkat ediyorum çünkü.vajinanın içi ferah değil öyle hissediyorum iyi günlerbilmiyorumkismile

selam geçmiş olsun. Madem bu kadar ısrarlı devam eden şikayetin var clamidia, mycoplazma ureoplazma için de vajinal kültür yaptırmalısın bence. Bir de çok kısa süreli bir günlük flagentyl 500mg tabletten eşin de sen de tek seferde 4 tableti tok karnına aynı anda yutun. Faydası olacğını düşünüyorum bana sonucunu yazasın.

selam geçmiş olsun. Madem bu kadar ısrarlı devam eden şikayetin var clamidia, mycoplazma ureoplazma için de vajinal kültür yaptırmalısın bence. Bir de çok kısa süreli bir günlük flagentyl 500mg tabletten eşin de sen de tek seferde 4 tableti tok karnına aynı anda yutun. Faydası olacğını düşünüyorum bana sonucunu yazasın.

çok teşekkür ederim cevabınız için ben bekarım yazdıklarınızı aynen yazıp doktora götüreyim inşallah yardımcı olurda geçer yüzyüze çünkü derdimi anlatamıyorum.

canım yaa bendede aynı sorun var.seni çok iyi anlıyorum.üstelik ben evliyim ve eşimden bu kokudan dolayı çok utanıyorum.sürekli duş alamasam bile hep yıkıyorum doktora gittim senin kullandığın ilaçların aynılrını kullandım ama çözüm olmadı devam ediyor bi çözüm bulursan mutlaka paylaş

tamam birkaç gün içinde gideceğim doktor hanımın yazdığı ilaçlarıda yazacağım kendi dokturuma vereceğim çözüm alınca sana mesaj atasenağlamarım.valla bende bu problem yüzünden evlenmeyi hiç istemiyorum.

canım ben doktor hanımın yazdıklarını 3 ay önce yaptırdım kullandım faydasını göremedim inş sen görürsün

belki başka bir durum nedeniyle fayda sağlanmamış olabilir, tekrar başvursaydınız keske. Ben ilaç önermeyi buradan istemiyorum. Aslolanın muayene olduğunu biliyoruz hepimiz ama işte belki zarar vermeden fayda sağlayabilme ilkesine göre hareket ediyorum:)))sana da geçmiş olsun

Back
X