Bunalima sokan aile

Hassaskiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
500
92
53
29 yasina giricem ama anne tarafndn sirf odmda film izlyrm diye duydum hakaretler,30 yasna geldin 10 yasnda cocuk gbi davranysun, ise yaramzn tekisin, senden hicbisey olmz diye bagriyo, sonuc kendmi savundum anlmyo ,norml oldugnu soylyrm yaptgmn,ama susmuyo bagryo sus diyorum susmuyo sinir krizi gecrip cigliklr atyrm ve hala bagrmya devam etti, artik dayanamyrm.sinirlerime hakim olamyrm ya onu ittim sacini cektim ve bu ilk degil bugunku olay bu tek istedim susmasi ama o bagrark hakaretlr yagdryo ve yalvaryrm genlde susmsi icin ama susmuyo sonra bi anda ya ityrm ya esarbni cekiyorum kollarni tutuyorum karsmdki annem degil gbi bna o kdr can yakici seylr soylynce boyle seylr ypyrm bunun icin elimde degil, bagrma hakaret etme norml sekilde soyle dedim ama bni hicbizmm anlamdi, beni delirtmk sinir sistemimk yiprtmk icin surekli biseylr buluyo ve ben kendimi hic iyi hissetmyrm

29 yasında oldgunuza gore çalışıyorsunuz dur?
Neden evlenmeyi dusunmuyorsunuz, sanırım annenizin onu istiyor

Annem ve abimle yasiyorum.Annem basklrna karsi cok iyi anlyisli iyi oldmz zamnlrda oluyo ama genelde kavga ediyoruz, insnlrla olan iliskime karisiyo,kendimi savunmami istemiyo,insnlr bundn yuz buluyo ve surekli bni elestiryo,ya da hoslnmdm sekilde davraniyolar karsmdki insnlra kimse karismdg icin cok rahat agzna geldiklri gbi konusup.satasip egolarini tatmin ediyolar,ben konustmda bna sus diyo,20 yasndki bi insnda gelip bna ukala bi sekilde konusablr ya da herkesn herseyi soylme hakki var gbi nolmus yani diyo ben kendmi savundmda sen kotusun kavgacsn diye bagryo bunu surekli yapiyo kime nasl davrancgma karisiyo,kimseyle kavga etmiyorum millet bna bin soyluyo ben bikere soylyrm ve annmle abimle aram aciliyo,hoslnmdm kisilre mesafe koyuyorum ama o bunu istemiyo yalaka olmami istyo karsmdki insnlrsa burnndn kil aldrmiyo sanki benim gururum yok

Aslnda annemin bna kotu davrnmsi icin hicbi hakli sebebi yok gayet kendni bilen olgn duzgun bi kizim ama neyapsm yaranamyrm.cevremde kendm gbi bi kiz daha goremyrm aile diyorum ama ailem surekli beni kucuk dusuryo baska bayanlrin yannda.suan nerden nasl anlaticgmi bilmiyorum surekli boyle seylr oluyor,kisiligme saygilari yok.baskalarnn karisi kizi cok onemli abim ve annem icin surekli beni sindrmye calisylr savununcada kavgacsn kotusun diyolar.ben iyi olmktn anlysli olmktn insnlri alttn almktn artik biktim.herkes ozgur rahat bna koleymisim gbi soyle yapicksn boyle ypicksn diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…