- 17 Mayıs 2021
- 28
- 12
- 3
- 36
- Konu Sahibi Mehtap0632
10 senelik evliyim eşim çok takilı bir insan en büyük takıntısı kilo azcık kilo proplemim olsun sıkıntı yaratiyor en basitinden hamileyken de sorun yaratıyordu göbeğin neden büyüğü yemek yiyemiyirim onunde dogru duzgun onunla disari cikamiyorum ne olsa hemen sezeryan gobegime bakiyor alayci ve elestiriyor vs evliligimiz bu zamana kadar kısacası 1 ayda 2 kez iyiyiz diğer geri kalan zamanlar psikolojik şiddet eleştiri ilgi alaka yok bir oğlum var bizimle fazla ilgilenmez kimseye minnetim yok sanamı olcak diyen biri sohbet etmeye çalışirim yanlış anlar ağzına geleni sayar hiç dinlemez beni hep haksız görur beni evliligin başlarında şiddet vardı sonra sonra uzun yıllar oldu bişey yapmıyor ama sinirlendin de bişeyler duvara fırlatıyor cocugumun önünde 8 yaşında çok zoruma gidiyor diceksiniz hemen kurtul ben sevdim ben evlendim aileme uzuntuden bişey olursa kendimi suçlarim ama artık delircem die korkuyorum 10 seneden beri bize hayatı zehir etti ne etsem yaramıyorum yaranamicamda zaten çünkü ben onun için elinde kukla olmuş onun sinirlerini üstümde deneyen bir kuklayim hiç mi mutlu olamicam ben çıkış yolu ariyorum diceksiniz sen canına mi susadın dıe ama ailemi dusunuyorim korkuyorum lütfen kırıcı yorum yapmayin zaten kırılmışim 10 seneden beri