- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
Merahaba dostlarım,Yine bi sorunum var ama nenden böyle olduğum anlayamıyorum.eşim 3 hafta önce işten ayrıldı.evde olduğu için bütün gün bilgisayar başında filmdi diziydi falan bu tazr şeylerle uğraşır.teknoloji manyağı yani.akşam işten gelirim karşılar beni sonra bilgsayar başında yine.hepberaber yemek yeriz.eşim yine bilgisayar başında.ev sıcak diye balkona geçelim diyorum balkonda oturuyoruz bu seferde telefondan oyun oynuyo.en sonun yeter artık ya dedim sen bekar bi insan değilsin dedim bağımlılık oldu artık sende bunlar dedim bana verdiği cevap aynen şu ben hep böyleydim. ben yatıyorum dedim balkonda yatalım sıcak dedi hayır ya dedim ne balkonu biz 10 aylık evliyiz 10 yıllık değil neden ayrı yatıyoruzki dedim.bende valla ben senin bu kadar teknolojik şeylere özellikle bilgisayara bu kadar bağımlı olduğunu bilmiyodum artık bişeylerin farkına var sen evlisin hayatında ben varım birazda benimle ilgilen dedim.hiç bişi demedi.akşam erken yatalım dedim hani belki yaramazlık yaparız falan dedim hallederiz diyo lafa bak yaa.sanki bu bi iş halldermiş.hava çok sıcak olduğu için eşim terasta yatıyo k.validemle k.pederimde terasta yatıyo.bende yerimi hemen yadrgadığım için başka yerde yatamıyorum.eşimde terasta yatalım diyo.odamda yattım bende geldi yanıma aşkım burası çok sıcak ben balkonda yatıcam dedi tamam dedim bende. biraz yakınlaşmaya çalıştım hadi aşkım sen uyu sabah erken kalkıcaksın dedi.ilgi istiyorum ya ilgi kaç gündür tadım tuzum kalmadı yaa yemek yiyemiyorum.yakınlaşmaya çalışıyorum hiç tık yok.tamamevde olduğu için geç uyanıyo akşamda geç yatmak istiyo uyuyamadığı için.ama bende aynı anda yatağa gidelim ayrı ayrı yatmak istemiyorum.çokşeymi isitiyorum yaa inanın göz yaşlarımı tutamyırum.çok bunladım yaa.aklıma gelen o kötü düşünceleri atmak istiyorum.ne olur bi fikir verin yorumlarınıza ihtiyacım var.hiç kimseye yalandanda olsa gülemem eğer bi sorunumarsa ben yapamıyorum beceremiyorum sahte olmayı.görümcem geliyo seni neyin var dün suratın aıktı bugünde odandan çıkmıyosundiyo.ya size nee.insan hergün güllük gülistanlık olcakdeğil benimde sorunum olmazmı.hergün karşınıza geçip gülcekmiyim yaa.Allahım ne olur yarım et :Saruboceq: